یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂 آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨
چی میخونی الان؟ با آموزش و پرورش صحبت کردی؟ دوست من پارسال اومد تجربی یعنی دهم و يازدهمو ریاضی خونده ...
الان انسانی هستم خیلی دلم تجربی میخواست نهم هم میتونستم برم اما مامانم بدون من رفته بود برگه رو گرفته ثبت نام کرده دهم گفتم میخوام تغیر بدم معاون نزاشت یازدهم مشاور گفت به خاطرت رفتم اداره برگشت به پایه دهم بخونی نشد قرار شد امتحان بدم درس هاشون رو هم خونده بودم به من گفت شهریور اشتباهی اونموقع هم وقتش گذشته بود باید اردیبهشت برگه پر میکردم کن خرداد نهایی میدادم این به من اطلاعات غلط داد