از کدوم بدبختیم بگم از زشتیم ، از بی پولیم که با بیست و چهار سن خونوادم ۵ تومن بهم میدن ، از اینکه چند بار به کراشم اعتراف کردم پسم زد کمرم خم شده ....
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
به خدا وقتی پا میزارم تو خیابون یه ماشینایی میفتن دنبالم میان بهم پیشنهاد میدن ولی من اصلا نمیبینمشو ...
اول از هر چیزی به اینا یی که میفتن دنبالت اعتماد نکن اینا اگه ادم های خوبی باشین قصد بدی نداشته باشن میان خاستگاری دوما از اینکه هیچ وقت واسه یه پسر غرور خودتو نشکن بجز شوهرت
اول از هر چیزی به اینا یی که میفتن دنبالت اعتماد نکن اینا اگه ادم های خوبی باشین قصد بدی نداشته باشن ...
نه اصلا اعتماد نمیکنم که به خدا میان خاهش میکنن نمیدونم چرا ، اونروز یکی بود میگف من نمیتونم از شما بگذرم میخام بیام خاستگاری منم گفتم نمیشه من شرایط ندارم
عزیزم من خیلی حالم بده چشام به غیر اون کسیو نمیبینه خدایا یعنی چی میشه سرنوشت من