2777
2789
عنوان

اینستا با فیک به دخترم پیام دادم عکسمو براش رد کردم این چه جوابیه داده

| مشاهده متن کامل بحث + 146045 بازدید | 875 پست

وقتی نمیتونی نقشی تو زندگیش داشته باشی چرا میخوای والدی که داره بزرگش میکنه و الان پناهگاهش هست رو هرچندددددد که مقصر بوده باشه درگذشتهـ پیشش خراب کنی همون پناهگاهم ازش بگیری؟! 

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی چه شرایط بدی. ای کاش با مشاوره مشورت کنی میدونم دل تنگی میدونم جگرگوشه ته ولی خب خدا میدونه ب او ...

عزیزم فقط ی عزمی در من شکل گرفته واونم اینکه دیگه بسه جدایی میخوام به هر قیمتی شده ارتباط بگیرم همین 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

کسی که زن داشته و زن برادرشم به زور و تهدید عقد کرده آدمه؟مشخصه یه دیو‌ثه دیگهوگرنه همون اول اصلا می ...

وا

من کی گفتم اون آدمه؟؟؟؟

من گفتم نمیدونی چی به بچت گفتن

شاید گفتن مادرت گفتیم ببرش گفته نمیخوامش...

کسی نمیدونه چجوری ذهن اون بچه رو شستن

وقتی نمیتونی نقشی تو زندگیش داشته باشی چرا میخوای والدی که داره بزرگش میکنه و الان پناهگاهش هست رو ه ...

داره ازدواج میکنه ولادت امام علی میره سرخونه زندگی خودش و مستقل میشه 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

وقتی نمیتونی نقشی تو زندگیش داشته باشی چرا میخوای والدی که داره بزرگش میکنه و الان پناهگاهش هست رو ه ...

حآلت خوب نیست بخواب ....حس مادری نداری

مشاور و روانشناس هستم.دارای مدرک فوق لیسانس.. سوالی بود در خدمتم 😊
عزیزم فقط ی عزمی در من شکل گرفته واونم اینکه دیگه بسه جدایی میخوام به هر قیمتی شده ارتباط بگیرم همین

چه ارتباطی در چه حدی به چه قیمتی 

بخاطر خودت یا بخاطر اون 

ایا الان امادگیشو داره؟ 

اول جواب اینارو پیدا کن و صلاح اون رو درنظر بگیر نه خودخواهیه خودتو

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...

اسی تمام حرفاتو توی یه پیام بزن

از اولِ مرگِ پدرشون تا ازدواجت تا دعواها و کتکای عموش و هر چیزی که میدونی رو بهش بگو......

بگو برای همشون مدرک داری.بگو عموت بهم گفته نزدیکِ بچه ها شی فلانت میکنم بچتو میکشم‌و.......

هرچی میدونی و نمیدونی رو طولانی با ویس یا پیام بفرست براش.

توی یه پیامم بگو همشو که اگر خواست بلاکت کنه حرفات نصفه و نیمه نمونه.

حرفاتو بزن بهش و بگو چند ساله میخوام بیام ببینمتون عموت مانع میشع و تهدیدم میکنه بچه هاتو فلان میکنم

خدای مهربونم سیپورت
یه چی بگم؟ من حس میکنم نشناخته اصلا. اون ایموجی رو فرستاده که بگه خب الان من با این عکس چه کنم؟ خودت ...

شایدد اگه خدا خواست تا فردا بلاکم نکرد براش ویس میفرستم فردا