2777
2789
عنوان

اینستا با فیک به دخترم پیام دادم عکسمو براش رد کردم این چه جوابیه داده

| مشاهده متن کامل بحث + 145988 بازدید | 875 پست
وای خدا نکنه این بلا سر من و دخترم بیاد

همین دختری که بهت میگم خیلی جاهای زندگیش به مشکلات زیادی خورد طوری که برادرشوهر و خواهرشوهرش گفتن جدا شو ولی به خاطر دو تا بچش موند گف نمیخوام مثل خودم بشن کاملا مشخصه مادرش نبخشیده 

اسی من ندیدم عکسو.

ولی همین که یه کاری کردی خوبه آفرین♥

بهتر از دست رو دست گذاشتنه

از ته قلبم امیدوارم برسی به بچهات عزیزم

بچها دست نااهل بزرگ‌شدن و متاسفانه حتما کلی گوششون رو با چرت و پرت پر کردن

من مادر نیستم ولی هر انسانی متوجه میشه هیچ مادری از دلخوشی بچه رو رها نمیکنه😘♥ 

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه وقتی خودش رفته تعهد محضری داده همین که متنفر نیستم لطف کردمفقط بی تفاوتیهحالا که دم عروسیمه هم تر ...

عموش بچه هارو نمیداد بابامم زیر بارشون نرفت کسی حمایتم نکرد فقط ۲۱ سالم بود فقط خانواده پدری میتونستن بزرگشون کنن به خاطر این تعهد دادم

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

اسی من ندیدم عکسو.ولی همین که یه کاری کردی خوبه آفرین♥بهتر از دست رو دست گذاشتنهاز ته قلبم امیدوارم ...

ممنونم عزیزم بابت انرژی مثبتت

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

ولی مادرش منم من به دنیاش آوردم از پوست و خون و استخون منه قیافش شبیه خودمه اینا چی باعث نمیشه گرایش ...

اون حس ذاتی وقتی رشد پیدا می‌کنه که شما رو بیشتر ببینه یا حداقل یه ذره از شما و خوبیاتون بشنوه یعنی طوری باشه که حضور مثبت توی زندگیش داشته باشین.

وگرنه بنظرم خیلی موثر نیست. تا محبت و کششی از جانب شما براش نباشه حق بدین بی‌تفاوت باشه

چون از مادرانگی‌هاتون هم چیزی به خاطر نداره و احتمال می‌دم خانواده‌ای که بزرگش کردن هیچ ویژگی مثبتی از شما نگفتن براش

حتی احتمالا گفتن که شما اونها رو نخواستین! 

عزیزمتو نمیدونی خانواده شوهرت و شوهر سابقت چی درمورد تو به اون بچه گفتن

کسی که زن داشته و زن برادرشم به زور و تهدید عقد کرده آدمه؟

مشخصه یه دیو‌ثه دیگه

وگرنه همون اول اصلا میگفتن بدونِ ازدواج بشینه بچه هاشو خونه ی ما بزرگ کنه.حتما باید زنش میشد تا خرجشو بده؟

خب مشخصه بی شرفه

خدای مهربونم سیپورت
ترو خا بزار منم ببینممم انلاینم زود میبینم

عزیزم‌چرا اینجوری حرف میزنی شرمندم‌میکنی 

اگه خیلی دلت ناآرومه، ویس بده تو اینستا بهش 

بالاخره یا استقبال میکنه یا میگه نه

از این بالاتکلیفی درمیای

ولی اگه رفتی تو دل کار جا نزن، انقد ادامه بده تا دخترت بفهمه چقد دوسش داری

عموش بچه هارو نمیداد بابامم زیر بارشون نرفت کسی حمایتم نکرد فقط ۲۱ سالم بود فقط خانواده پدری میتونست ...

من درک میکنم

ولی اون بچه نه

چون فقط اونه که توسط مادرش رها شده حالا به هر بهانه ای

اونم نه یک سال و دوسال به اندازه ای که الان وقت ازدواجش شده..

کسی که زن داشته و زن برادرشم به زور و تهدید عقد کرده آدمه؟مشخصه یه دیو‌ثه دیگهوگرنه همون اول اصلا می ...

بله بهش گفتم مردونگی داری یه خونه بگیر واسه منو برادرزاده هات خرجشونو بده نه دندون تیز کن واسه ی دختر که ۱۵ سال ازت کوچیکتره