2777
2789
عنوان

اینستا با فیک به دخترم پیام دادم عکسمو براش رد کردم این چه جوابیه داده

| مشاهده متن کامل بحث + 145526 بازدید | 875 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونن سالهاست دارن باهاش زندگی میکنن حتما شخصیت دیکتا تور و مستبدشو شناختن تا الان

خداکنه 

اطرافیان ما یکی بود خانواده پدربزرگش بچه رو گرفتن نزاشتن پیش مادرش باشه  خانمه هرچی از خوبی و کمال بگم کم نداشت ولی گوش بچه رو پر کرده بودن مادرت به خاطر شوهر تورو ول کرد و تورو نخاست وهزارتا چی دیگه

حرفاتونو برا کسایی که لیاقتشون سکوته هدر ندین
خداکنه اطرافیان ما یکی بود خانواده پدربزرگش بچه رو گرفتن نزاشتن پیش مادرش باشه خانمه هرچی از خوبی و ...

بله موافقم دیگه پیش اونا بزرگ شده احتمالش هست

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

عزیزمم چه مادر خوشگاییعنی تا حالا شما رو دیده؟ که همچین پیامی فرستاده؟

بله قبلا عکسمو دیده تو این عکسیم که براش فرستادم خیلی شبیهش هستم 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

چقدر خوشگلی عزیزم.‌فقط جسارتا ارایش چشم و ابرو ت خوب نیست.چهرت خاص و شیکه.دخترت دو دل هست عزیزم. قدم بعدی رو با کمک مشاور بردار

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

ماشالله چه مامان خوشکلی 

من بودم سریع جمع میکردم میومد پیش شما😂

شوخی میکنم

ولی اي کاش همون اول یه پیام محبت آمیز بهش میدادی و خودت رو معرفی میکردی و از دلتنگیت بهشون میگفتی

خودش فک می‌کرد اگه دوس داشت میومد پیشتون