بچها من بعدازبهم خوردن نامزدیم که چندروز به عقدم مونده بود بهم خورد سرم بی سارشده سردردای شدیددارم سرگیجه بالا میارم اصلا جون ندارم اوایل که تشنج میکردم بابامم سکته کرد بخاطربهم خوردن همین علائم منوداشت
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من قهرمیکردم ناراحتیمو میخواستم نشون بدم اگه نمیخواستمش پس چرا الان عین جنازه ام
چند سالته؟😑 واسه نشون دادن ناراحتی چرا قهر میکنی؟؟؟ خب دقیق بهش حست رو میگفتی الانم اینو بدون ی برگ بدون اراده خدا از درخت نمیفته....قسمتت بود فقط شکر کن
من ازخدا میخوام خودش همه چیو بچینه برام فقط این سردردای کوفتی ولم نمیکنن سرگیجه دارم فشارمیاد ب مغزم خیلی حالم بدمیشه عصبی شدم خیلی نمیتونم با دانش اموزام تدریس کنم میترسم کارمو ازدست بدم
شازده چه چیز مثبتی داشته که پدرت سکته کرده و تو مریض شدی بخاطر از دست دادنش؟؟!!
محبت کردن بهمون دلمون خوش بود خوب وابستگی پسره هم خیلی پولداربود تازه خسیس بود خیلی بچه ننه بود خاله زنک بود از لحاظ ظاهرم ک همه بمن میگفتن دختردیونه شدی توخیلی ازاین سرتری چمیدونم خواهرعشق حرف حالیش نمیشه دلیل نمیخواد