2777
2789

من 17 سالمه ..این گوشیو 12 سالگی برام خریدن ..سامسونگ

ینی 5 سال تموم قد خر از این گوشی کار کشیدم ..مخصوصا زمان کرونا که درسا مجازی بود واقعا خیلی استفاده کردم ..تو دعوا های خانوادگی هم حتا اگه دعوا سر یه چیز دیگ باشه ..حتا اگ طرف دعوا من نباشم ..این گوشیو چند بار ب طرز وحشتناک کوبیدنش زمین ..خخ..خلاصه ک با اینکه مدلش پایینه خیلی گوشی خوب و وفاداریه زیر اینهمه فشار دووم آورده..تا حالا یبارم تعمیر کار نبردیمش

ولی دیگ عمرشو کرده ..بعضی از برنامه ها بالا نمیاد ..هنگ میکنه .انقد کوبیدیمش زمین پشت گوشی شکستس ..ینی قشنگ توشو میبینم ..میخام قاب بگیرم چون خیلی قدیمیه قاب پیدا نمیشه براش ..خلاصه ک دیگ اخرای عمرشه .ولی هر چقددد میگم یه گوشی با قیمت معمولی ..7.8.9 تومن بگیریم(خیل بچه قانعیم ) ..وای مامانم میگه دانشگاه میگیریم ..اخه دیگ این چقددد کشش داره ..1 سال هم با این بگذرونم ..بابام هم میگه شوهرت برات میخره ..بخدا دلم میخاد سرمو بکوبم ب دیوار از دستشون ..باز مامانم نرم میشه ولی بابام جفت پاشو کرده تو یه کفش که نه که نه ..چیکااار کنمممم

🫀🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه کاریه هی تو گوش بچه میخونن شوهر میخره شوهر میکنه شوهر ال شوهر بل 

بعد بچه هم فکر میکنه زود شوهرم کنه حتما شوهر چه تحفه ایه خونه شوهر براش ریدن ای مادر پدرایی که این تاپیکو میبینید توروخدا پشت بچه هاتون باشید دخترا سادن زود دل میبندن رویا میچینن خودشونو بدبخت میکنن توروخدا نکنید

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

دانشگاه رفتی ی گوشی خوب بگیر 

شعرایی که دوس دارم می‌نویسم بخونید شما هم                   من ارگ بَمم خشت به خشتم متلاشی/تو نقش جهان هر وَجَبَت تِرمه و کاشی  ** تهمینه ی من ترسم این است نباشد/باب دلت این رستم بی رخش پر از غم**مثل چایی که میچسبد به سرما بیشتر/ با همه گرمیم با دل های تنها بیشتر **   من نارون صاعقه خورده تو گل سرخ/ تو سبز بمان، من به درک،من به جهنم