2777
2789
عنوان

بچه ها میشه جواب بدین🌹

102 بازدید | 18 پست

من یه دانش آموز کنکوری ام  

بخاطر دلایلی نتونستم تا به الان بخونم

می‌خوام فقط بگم 

میشه از الان با روزی 15 تا 18 ساعت مطالعه به رسته های پزشکی فکر کرد و برای رسیدن بهشون تلاش کرد؟!  

روزی ۱۵ تا ۱۸ ساعت مطالعه😲😲کاری به استراحت و‌غذا خوردن اینا ندارم حتی تایم واسه خواب کم‌داری اینجو ...

می‌خوام براش بجنگم بخدا الان دارم گریه میکنم

میشه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه نمیشه چون سلامتیت از همه چی مهم تره اینجوری میزنی خودتو نابود میکنی شرایطشو نداری با علایق دیگت ف ...

نمیشه دوست دارم زود تر یه شغل داشته باشم که راحت بشم از این فضای خونه 

من خودم آرزوم از بچگی روانپزشکی بود یعنی از وقتی یادمه میگفتم درس بخونم روانپزشک بشم یا مامانم و... همیشه دوست داشتن پرستار بشم ولی وقتی شرایط کنکور و... تجربی و دیدم ترجیح دادم بیخیال بشم چون با مشاور صحبت کردم و فهمیدم همه چی علاقه نیست راهنماییم کرد گفت شرایطم به تجربی نمیخوره چون ضعیفم پ واقعا این همه خوندن هم جسمی هم روحی صدمه زیادی میزنه تازه احتمال قبول نشدن هم زیاده

من خودم آرزوم از بچگی روانپزشکی بود یعنی از وقتی یادمه میگفتم درس بخونم روانپزشک بشم یا مامانم و... ...

بخدا اگه از جونمم بگذرم حاضر براش تلاش کنم

بخدا قول میدم ۱۸ ساعت بخونم

نمیشه دوست دارم زود تر یه شغل داشته باشم که راحت بشم از این فضای خونه

آخه تو‌که دوست داری زودتر شغل داشته باشی پزشکی؟

دیر وارد کار میشی و چند سال پیوسته فقط باید درس بخونی و نه تنها در آمدی نداری همینجور باید خرج کنی

اگه میخوای کار کنی باید سراغ رشته هایی بری که زودتر وارد بازار کار بشی یا حتی از اول اگه بری یه رشته فنی یاد بگیری زودتر به نتیجه میرسی

بخدا اگه از جونمم بگذرم حاضر براش تلاش کنمبخدا قول میدم ۱۸ ساعت بخونم

بحث قول دادن نیست دختر تو جسم و روحت هم‌باید بکشه یا نه😐😐 معلومه که نمیشه چند روز اینجوری پیش بری مریض میشی دیگه کلا نمیتونی بخونی 

باز خودت میدونی

بحث قول دادن نیست دختر تو جسم و روحت هم‌باید بکشه یا نه😐😐 معلومه که نمیشه چند روز اینجوری پیش بری ...

نیست به قرآن حاضرم کارم بکشه به بیمارستان قچفقط و فقط به یکی از رشته های پزشکی برسم

بخدا خیلی دارم گریه میکنم