delighttt مدیر استارتر عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 821 عنوان مراقب سلامتی تون باشید چون ما دکترای آینده هیچی نمیفهمیم😂💔 2593 بازدید | 165 پست ترم یکم خبcitric acid داشتم میخوندم کیتریک اسید بعد با خودم میگفتم مگه همچین چیزی داریم😂😂😂💔💔💔 اثرات شب بیداریمواظب خودتون باشیدما درسامونو نمیفهمیم😭 عمر من میسوزه بدون تو میمیره منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون که باز منو می کشه تو خاطره هام.. 1403/10/08 | 23:48 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاسینمین عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 21618 بله شما کاملا درست گفتیخودمون هم به این نتیجه رسیده بودیم..موفق باشی دکتر جوان .خوش بدرخشی خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
کلهپشمکی عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 746 خب انصراف بدید بدون شوخیچرا باید به خاطر پرستیژ و پول بخواین با جون مردم بازی کنیدالبته دیدم که میگما باتشکر
delighttt مدیر استارتر عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 821 خدا به فریادمون برسه کیتریک اسید😂😂😂😂😂 عمر من میسوزه بدون تو میمیره منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون که باز منو می کشه تو خاطره هام..
beautyparsis عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 1189 من ده ساله میرم دکتر میگم داروهامو چی بنویسه تازه خود دکتر متعجب میشه که فلان داذو هم میتونه تاثیر داشته باشه مثلا تو سرماخوردگی..اصلن یه وضعی😂 خدایا شکرت بابت همه نعمتهای زندگیم🌱
ادریناا7s عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 4632 الان دارو ها هم قلابی شدندوهفته است مریضیم خوب نمیشیم دکتر گفت دارو ها بدرد نمیخورن هیچ مسئولی هم مسئولیت دارو به عهده نمیگیره
delighttt مدیر استارتر عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 821 خب انصراف بدید بدون شوخیچرا باید به خاطر پرستیژ و پول بخواین با جون مردم بازی کنیدالبته دیدم که میگم ... واسه چی انصراف بدم گلی؟۳ سال فرزانگان خوندم درصدای کنکور بالای ۵۰تاپیکم شوخی بود😴 عمر من میسوزه بدون تو میمیره منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون که باز منو می کشه تو خاطره هام..
delighttt مدیر استارتر عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 821 الان دارو ها هم قلابی شدندوهفته است مریضیم خوب نمیشیم دکتر گفت دارو ها بدرد نمیخورن هیچ مسئولی هم مس ... وایسا من همشو حل میکنم😴😂 عمر من میسوزه بدون تو میمیره منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون که باز منو می کشه تو خاطره هام..