2777
2789
عنوان

مادرشوهرم رفت جلو‌ نشست

| مشاهده متن کامل بحث + 12856 بازدید | 296 پست
من یادمه اولین بار ک این موقعیت برام پیش اومد خودم ب مادرشوهرم تعارف کردم جلو بشینه . الانم گاهی اون ...

منم تا حالا خیلی گفتم اما اینکه زودتر از ما رفت جا گرفت بد بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااای چه حرصم گرفتاااااااباورم نمیشه بخدا همچین آدمایی هستن واقعا؟حواست باشه به زندگیتزرنگ باش تور ...

اصلا اینا سر سوزن بود از کاراش حالا برا دومادا هم همینه اونا هم مثل موم تو مشتشن ولی الان خداروشکر بهتر شدم من حالا اوندفعه میگه من خودم ودخترام خیلی خوبیم اصلا کاری به کار عروس نداریم😂😂😂

اولا من مثل تو هول شوهر نبودم نیستم فعلا معلومه کی حرصی شد تاپیک زد مشخص خیلی تو کف شوهر بودی که به ...

استارتر به شما چیزی نگفت ولی واقعا برات متاسفم که سر ی تاپیک بیخودی پدر مادرشو آوردی وسط . 

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹
من همیشه خودم جلو میشینم ولی کلی تعارف میزنم و معذرت میخوامهمسرمم میگه جای تو اینجاستمادرشم بنده خدا ...

آفرین به همسرت مشکل کل این مسئله همسر هست که اون باید جوری رفتار کنه که زنش پیشش بشینه

نه مدال طلا نمیدن اما وقتی بی ادبی بود تند تند رفت جلو‌ نشست دیگه بعد ازدواج جای زنه

من درکت میکنم و میدونم چی میگی

مادرشوهرم منم ی ماه خونمون بود تو این ی ماه هرجا میخواستیم بریم زودتر از من میرفت مینشست جلو و وقتی رفت نشست ی تعارف الکی و سریع میکرد

قبل اینکه من برسم ب ماشین اون نشسته بود

کارشون خیلی زشته

من دیگه از این بعد ابدا نمیزارم جلو بشینه چون ادب نداره و مثل خودش باهاش رفتار میکنم

من سکوت میکنم دلیل بر این نیس هربار سواستفاده کنه

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒