نه مدال طلا نمیدن اما وقتی بی ادبی بود تند تند رفت جلو نشست دیگه بعد ازدواج جای زنه
شما خودت باید شخصیتت انقدر بالا باشه که تعارف بزنی اون جلو بشینه اینطوری فرهنگ و شعور خودتو نشون میدی ،البته مادر شوهرت باید تورو جلو مینشوند کار اونم درست نبود ولی همین اول کاری رو این چیزا حساس نباش وگرنه پیر میشی بیخیال
همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نه مدال طلا نمیدن اما وقتی بی ادبی بود تند تند رفت جلو نشست دیگه بعد ازدواج جای زنه
اینجا همه طرف مادرشوهرن هر چقدر هم که حق باتو باشه باز از اون دفاع میکنن ما چندروز پیش یه مسافرت اجباری رفتیم مادرشوهرم اومد خونمون دعوا که چرا منو نبردین باید منم میومدم شیرم حلالت نمیکنم و از این حرفا
ولی اینکه مادر شوهرت از قصد حرص دادن تو خنده روی لبش نشونده و نیشخند زده نشان از عقده ای بودن و کمبود محبتش بوده زیاد توجه نکن دفعه بعد خودت پیش قدم شو بگو مادر جان شما بشیند جلو.....
والا من هیچوقت درک نکردم.جالبه از وقتی دخترش ازدواج کرد و همیشه دخترش کنار شوهرش جلو مینشست اینم یه کم تغییر کرد.ولی حساسیت خیلی زیادش به جلو نشستن خیلی عجیبه
و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت