2777
2789
عنوان

مادرشوهرم رفت جلو‌ نشست

| مشاهده متن کامل بحث + 8349 بازدید | 296 پست
نه مدال طلا نمیدن اما وقتی بی ادبی بود تند تند رفت جلو‌ نشست دیگه بعد ازدواج جای زنه

شما خودت باید شخصیتت انقدر بالا باشه که تعارف بزنی اون جلو بشینه اینطوری فرهنگ و شعور خودتو نشون میدی ،البته مادر شوهرت باید تورو جلو مینشوند کار اونم درست نبود ولی همین اول کاری رو این چیزا حساس نباش وگرنه پیر میشی بیخیال

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه مدال طلا نمیدن اما وقتی بی ادبی بود تند تند رفت جلو‌ نشست دیگه بعد ازدواج جای زنه

اینجا همه طرف مادرشوهرن هر چقدر هم که حق باتو باشه باز از اون دفاع میکنن ما چندروز پیش یه مسافرت اجباری رفتیم مادرشوهرم اومد خونمون دعوا که چرا منو نبردین باید منم میومدم شیرم حلالت نمیکنم و از این حرفا

من خودم بهش میگم جلو بشینه حالا چ فرقی داره اخه یک احترامه شما ک ۲۴ ساعته با مادرشوهرت نیستی.

منم خیلی وقتا احترام گذاشتم گفتم ولی جوری خوشحال بود انگار اون مدال گرفت

اینجا همه طرف مادرشوهرن هر چقدر هم که حق باتو باشه باز از اون دفاع میکنن ما چندروز پیش یه مسافرت اجب ...

عجب آدمیه هاااا😂خدا به دادت برسه بااین عتیقه. شوهرت چی میگه طرف مامانشه؟ 

حالا اینکه بزرگتر ها باید بشینن جلو به کنار ...

ولی اینکه مادر شوهرت از قصد حرص دادن تو خنده روی لبش نشونده و نیشخند زده نشان از عقده ای بودن و کمبود محبتش بوده زیاد توجه نکن دفعه بعد خودت پیش قدم شو بگو مادر جان شما بشیند جلو.....

وااا بعضیا چرا اینجورین

والا من هیچوقت درک نکردم.جالبه از وقتی دخترش ازدواج کرد و همیشه دخترش کنار شوهرش جلو می‌نشست اینم یه کم تغییر کرد.ولی حساسیت خیلی زیادش به جلو نشستن خیلی عجیبه

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

وقتی پدر و مادر و پدر شوهر و مادرشوهر تو ماشینن اونا باید جلو بشینن و  اگرنه بی ادبیه

جای زن پیش شوهرشه هم خیلی مزخرفه کل شبانه روز پیش شوهرتونید حالا نیم ساعت به بزرگتر پشت نکنید نرید ور دل شوهر آسمون به زمین نمیاد