2777
2789

من دوشنبه امتحان فارسی دارم میخوام صبح پاشم ساعت ۵ بخونم ۹ درس 

من یه دخترم یه دختر از جنس امید 🪭❤️ یه دختر که عزیز دردونه ی باباشه 🥺🧡  آهو خانم هستم از اسمم به شدت بدم میومد ولی خب تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و الان عاشق اسممم🩵🫠  میشه برای خوب شدن زندگیمون و رسیدن به آرزوم یه صلوات برام بفرستین 💚🫀 خدایا منو به کراشم برسون 🥺😘🧡 امروز نقی ام کاملا معمولی 💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ادبیات چندمی

دوازدهم 

من یه دخترم یه دختر از جنس امید 🪭❤️ یه دختر که عزیز دردونه ی باباشه 🥺🧡  آهو خانم هستم از اسمم به شدت بدم میومد ولی خب تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و الان عاشق اسممم🩵🫠  میشه برای خوب شدن زندگیمون و رسیدن به آرزوم یه صلوات برام بفرستین 💚🫀 خدایا منو به کراشم برسون 🥺😘🧡 امروز نقی ام کاملا معمولی 💚

۵ صفحه؟

برو دختر برو استارت بزن امشب جمع میشه

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

۵ صفحه که کاری نداره. هر نیم ساعت یک صفحه بخون جمعش کن چرا انقدر استرس داری.

نمیدونم 

دانش اموزامم فرداامتحان دارن 

میدونی از چی حندم میاد ؟ من دانش اموز بودما میگفتم خوشبحالمعلم الان خوابه 

بعد خودم معلم شدم هنوزم امتحان و شب بیداری دارم 😑

منم راحته بابا نگران نباش

انقدر استرس دارممم

از چی شروع کنم بخونم؟