2777
2789
عنوان

امروز بعد دو هفته رفتم حموم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 9100 بازدید | 280 پست
😐😐 دو روز نرم حموم دق میکنم

وااای مامان منم همینه

. یعنی هر روز حموم

ولی من اصلا از بچگی از حموم رفتن متنفر بودم.. شاید باورت نشه حتی الانم بعضی وقت ها مامانم بزور منو تا داخل حموم میبره🤣😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خخ باعث شدم آب کمتر مصرف بشه.. در مصرف آب صرفه جویی کنید😂

درود خدایان برتو😂👏

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

خوشبحالت من اگه امروز برم حموم فردا موهام چربه

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
موهات چرب نمیشن لعنتی ؟

موهات کله خشکه زیاد چرب نیست

ولی خب قبلنا اگه یکم دیر میشد سرم پوسته و خارش میداد ولی این دور انگار ن انگار😂شاید چون هوا سرد بود ک عرق نکردم

وااای مامان منم همینه. یعنی هر روز حمومولی من اصلا از بچگی از حموم رفتن متنفر بودم.. شاید باورت نشه ...

حموم میرم برام آرامش زیر دوش آب گرم 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی