2777
2789

اول عقیده خودمو بگم که بگید من اشتباه فکر میکنم یا درست 

و لطفا با دلیل بگید 🌹💗

من ۲۲ سالمه از طرفی حوصله رل زدن هم ندارم(نمی‌خوام خودمو درگیر آدم موقت کنم) الان 

حس میکنم خودمم تو زندگی خودم اضافیم 

نه که از خودم بدم بیاد نهه

ولی شرایط اقتصادی بده البته من وقتی چیزی بخوام خانوادم برام مهیا میکنن(نه همه چی😐)

ولی من خیلی بلند پروازم 

تو ذهنم می‌خوام اول کارمو راه بندازم خونه ماشین خوب بگیرم درسم تموم بشه 

بعد ازدواج کنم 

برام مهم نیست سنمم بره بالا😐 

آیا من اشتباه میکنم؟

اینم بگم خیلی احساسیم با یکی برم تو رابطه بهش حس پیدا میکنم یعنی از روی بی احساس بودن این برنامه رو نریختم 

ولی حس میکنم یا باید تو شرایط عالی ازدواج کنم یا نکنم اصلا  چون الان ۸ونه پدرم خوبه هر ماه خرجی دارم خوب میخورم خوب می‌پوشم و خونمونم خوبه😐 

از نظر نیاز عاطفی و جنسی هم نیاز دارم 

ولی درصورتی نیاز دارم که یه نفر تو زندگیم باشه 

ولی الان که سینگلم کاملا خنثی هستم هم از نظر عاطفی و هم جنسی 

من اشتباه میکنم ؟ ممکنه بعدا پشیمون بشم؟

بنظرم بهترین تصمیمه

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نظرم درست رو بخون و اگه کارشناسی هم پیدا کردی برو 

این وسط اگه خاستگار خوب هم برات اومد بهش فکر کن 

و باهاش صحبت کن مشاوره برو 

اگه دیدی خوبه قبول کن درس یا کارت رو هم انجام بده 

ولی اگه خاستگار خوب برات نیومد فقط برای اینکه بگی شوهر کنم سنم داره میره بالا این کار رو نکن 

بنظرم اول برو سرکار بعد ازدواج کن. دختر داییم دبیرستانی بود ازدواج کرد کاملا هم عاشقانه ولی بعد چندسال درسش ادامه داد و رفت سرکار و از این رو به اون رو شد یعنی تقصیر اونم نبود محیط کار و استقال مالی ادمو عوض میکنه و از همسرش جدا شد. دوست خواهرم همینطور اونم دانشجو بود ازدواج کرد الان وکیل شده و درامد بسیار بالا و با همسرش که کارمنده خیلی متفاوت شدن و تا مرز جدایی رفتن. بذار بری سرکار مطمئنم شخصیتت بازم عوض میشه چون محیط کاری و استقال شخصیت رو عوض میکنه و ممکنه همسرت نتونه اینو بپذیره

کمال گرایی؟؟

نه ولی نمی‌خوام با شرایط صفر ازدواج کنم 

شاید بعداً شوهرم نذاشت برم سر کار 

شاید بچه داری و خونه داری بهم فشار آورد نتونستم درس و کار و حرفه خودمو ادامه بدم 

اصلا من تو عقد نامه هم ذکر کنم اگه بعدا شوهرم اجازه نده یا باید قید علاقمو بزنم یا قید زندگی متاهلیم