من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
شوهر من چند سال منو به معنای واقعی میپرستید ولی چند وقته متاسفانه بیماری روانی گرفته و ۳۶۰ درجه تغییر کرده ولی باز اون ذات خوب قبلیش تو بعضی رفتاراش داره
گمش کن بابا . برو مهریه تو بذار اجرا تا قهر یادش بره مرتیکه
میگه تو درس نمیشی همش ب من میگه بد بداخلاق ولی همچین نیس اصن اشتباهاتشو قبدل نمیکنه.منم اونروز گفتم اگ فک میکنی درس نمیشم برو پی کارت یبار دگ بگه میگم مهریمو بده از خونت برم تو ک منو نمیخای
بخاطر بچم موندم .بابامم معتاده نمدونم با بچم کجا بمونم کار پول پس انداز هیچ ندارم
اینارم میدونه . بیشتر شیر شده . . عزیزم یه هدف برا خودت بزار . مثلا من بودم درس میخوندم. اینجوری خودت از فکر شوهرت رها کن. فک کن مرده. به بچت برس . اگه پول داری برو باشگاه. اگه نداری دوستی پیدا کن یکی دو ساعت بروپیاده روی . یه جورایی فک کن مرده. دکتر هلاکویی خیلی حرفاش خوبه . سرچ کنن ببین در مورد قهر کردن زیاد همسر چه راهکاری داده. به نظرم رو خودت کار کن .