ما ایرانی هستیم.و متمدن.قدیمی ترین تمدنهای دنیا ایرانی و جزو قدرترین و بزرگترین امپراتوریهای دنیا.پس خودمان باشیم و به ایرانی بودنمان افتخار کنیم.کی گفته فرهنگ کشورهای اروپایی بهتر از ماست یا کی گفته انها از ما بالاتر هستند.خیر اینجور نیست پس چرا تو پستها ادای خارجیها رو دراریم .کلماتی مثل شت برگام پشمام یس و انواع اینها جزو با فرهنگ بودن نیست پس به جای این کلمات همان فارسی خودمان رو تکرار کنیم و افتخار کنیم به خودمان.از همه ممنونم که ایرانی میمانیم
ولی متاسفانه اینها با ادبیاتمون عجین شدن ولی امپراتور را به عمد به کار بردم چون اگر پادشاهی میگفتم ی ...
عزیزم شما اول یه نگاهی به جمله بندی ها و نوع نوشتنت بنداز بعد از فارسی نویسی بزن شما یه جمله بندی درست هم بلد نیستی کتاب پشت سر هم ردیف کنی بهش فارسی روان و سلیس نمیگن
زکات عقل تحمل نادانان است... .چقدر سخت و طاقت فرساست که خلقی از زبانت در امان نباشند چقدر کاربر ترسناک تو این سایت هست که فقط باید ازشون دور شد و فرار کرد و چقدر باید تاسف خورد که معنی و مفهموم خیلی از کلمات رو بلد نیستن و مدعی هم هستن پناه میبرم به خدا از هتاک و فحاش افسار گسیخته من سلیطه بازی بلد نیستم... ..ادب از که آموختی؟! از کاربرهای هميشه در صحنهٔ نینی سایت!!!!کاش یاد بگیریم نظر با عقیده متفاوت هست لطفا عقاید خودتون رو در قالب نظر به دیگران تحمیل نکنید بله با شما هستم کاربر همه چیز دان که تمام کتاب های دنیا با عنوان های مختلف رو مطالعه کردی اما هنوز اندر خم فهم تفاوت نظر با عقیده هستی
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دقیقا درسته ولی اگه اونها هم حذف شوند یک مقدار سخته ولی کم کم درست میشن.دیدین الان شاهنامه و امثال انها رو میخونیم خیلیاشو متوجه نمیشیم ولی زبان درست ما همون هست که مطمئن باشید دراینده ای نه چندان دور این کلمات حذف خواهند شد
این برام عجیبه که چرا کسی با چیزایی که اعراب وارد فرهنگمون کردن کاری نداره؟اگه اون همه عیبی نداره پس ...
کفتن ویادگیری وتکرار کلمات انگلیسی به نظر من نه تنها اشکالی نداره اتفاقا خیلی هم مفید چون یه زبان بین المللی وهر جاکاربرد خودشو داره الان شما بخوای کوچکترین کاری با لب تاپ انجام بدی یا در مورد یه مقاله مطلب بخونی زبان انگلیسی نیازتان میشه بنظر من اون کلماتی که وارد کلمات ایرانی شده وبه درد نمیخوره وباید حذف بشه کلمات عربیه که متاسفانه خیلی هم تو زبان فارسی زیاده
کفتن ویادگیری وتکرار کلمات انگلیسی به نظر من نه تنها اشکالی نداره اتفاقا خیلی هم مفید چون یه زبان بی ...
انگلیسی درسته هرزبانی که یاد بگیریم حتا یک کلمه از هر زبانی البته اینها که گفتم دوستان هم توضیح دادن که فارسی هستن.ولی ما انگلیسی رو تکرار نمیکنیم بلکه معانیشون رو تکرار میکنیم.حتا لری ترکی اذری و قشقایی عربی کردی بلوچی و غیره رو هم یاد بگیریم حتا یک کلمه خیلی به کار میان.