2777
2789

برای من نوشته دکتر 

میخاستم بدونم شماهام دادین تو این هفته ها؟😩😭

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️ برای نی نی تو دلم دعا کنید🤍🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دادم توی تاپیکام هست گلم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
اگه قبلا سزارین شدی هم بعلاوه اون داپلر هم مینویسن

نه سزارین نشدم

ولی گفت اگه سونوت خوب نباشه داپلر باید بری

[QUOTE=366097350] نی نی خوبه؟ دکترم گفت جنینت درشت نیست 

اره خداروصدهزار مرتبه شکر،۱/۵بود بدو تولدمیترسیدم بغلش کنم چه زجرایی کشیدم چه گریه هایی کردم ،الان ماشاالله ماشاالله ۴/۷۰۰بدون لباسه وزنش،هیجدهم این ماه چهارماهش کامل میشه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
[QUOTE=366097350] نی نی خوبه؟ دکترم گفت جنینت درشت نیست اره خداروصدهزار مرتبه شکر،۱/۵بود بدو تولدمیت ...

برام دعا کن من شهر غریب دست تنهام هیچکس رو ندارم

نه سزارین نشدمولی گفت اگه سونوت خوب نباشه داپلر باید بری

من داپلر هم دادم ،مقاومت شریان رحمی و غلظت خون داشتم و خون‌رسانی از جفت به جنین مختل شده بود،رشد نکرده بود بچم ،سزارین اورژانسی شدم به دلیل فشار بالا(۱۸)

برام دعا کن من شهر غریب دست تنهام هیچکس رو ندارم

منم دقیقا مثل خودتم ،ان شاالله خدا پشت و پناهت باشه و فرشته کوچولوت رو صحیح و سالم وبا دل خوش بغلت بگیری