۳ماهه جداشدم ی بچه یکساله هم دارم توهمین نی نی سایت تاپیک زده بودم درموردازدواج مجدد یکی امد گفت برادرم جداشده دنبال همچین کیسی هستیم جون بچه دارنمیشه دوست داری بیابابرادرم آشنا شو من شماره دادم رفتیم روبیکا حرف بزنیم که گفت من خودم اقاهستم و خواستگار بعدش گفتم باشه اوکی حالا چون تونی نی سایت در مقابل آقایون جبهه میگیرن خودشو خانم جازده بعد الانم میگه پارتی داشتم تونستم اسم زن سابقمو از شناسنامه پاک کنم آخه بعد جدایی وقتی باکره نباشی پاک نمیکنن این میگه پارتی داشتم منم تهرانم ایشون مشهد برای زندگی هم میگن باید بیای مشهد شما بودید به آشنایی ادامه میدادید اصلا این راست میگه به نظرتون ؟
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
معمولا هر کسی تو این سایت دنبال همسر می گرده، حتما دروغگو است، اولا باید دقیق تحقیق و جستجو کنید ببینید از نظر دین و اخلاق و صداقت و شخصیت و مرام و درآمد و خونه زندگی وخانواده و اصالت و... چه جور آدمی است، به نظرم بیشتر دنبال دوستی و ازدواج موقت است، پیشنهاد می کنم اعتماد نکن، آدمدعاقل از ی سوراخ ۲ بار گزیده نمی شه
واقعا نمیفهمم جرا کل زندگیو تو شوهر کردنه زرتو زرت میبینین.بعد ی تجربه ی بد ی کم رو خودت کارکن.تلاش کن مستقل شو رو پای خودت وایسا هرجقد سخت بازم باید تلاش کنی.انقد ک تو شوهر کردن مصممی تو مستقل شدن مصمم باشی مطمعن باش دیگه آدمی این مدلیو تو زندگیت راه نمیدی.