2777
2789

پسره تو نی نی سایت گفت دخترای ناخن کار ماهیی 100میلیون درامد دارن😂😂

اخه دخترا اگه ماهیی 100میلیون درامد داشتن اصلا شمارو نگاه نمیکردن😂😂

دارن ولی همه که نه... تو همه شغل ها اونایی که خیلی موفق هستن درآمد های عالی دارن... ناخن کاری هم که خدماتش گرونه و فول مشتریه و هنرجو زیاد داره صد تومن هم داره

امضا ندارم اثر انگشت زدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره 100میلیون درامد دارن ولی کوییک با وام شوگر میخرن جی میگی😂😂😂

تو چی میگی... یه دو دو تا چهار تا بلد نیستی ؟ تو هر صنفی عده ای درآمد خوب دارن نه همه 

امضا ندارم اثر انگشت زدم

خب ببین تو شهر ما تقریبا ده دوازده تا آرایشگاه زنونه هست. دوتاشون معروف شدن و اسم در کرذن و مشتری های زیادی دارن. ماه هایی که عروسی زیاده بنظرم تا 100 تومنم درآمد دارن. ولی بقیشون در حد اصلاح و کوتاهی مو و... که کرایه مغازشونم به زور درمیارن

خب ببین تو شهر ما تقریبا ده دوازده تا آرایشگاه زنونه هست. دوتاشون معروف شدن و اسم در کرذن و مشتری ها ...

اللن اصلا عروس زیاد نیست بهترین سالن ها در طول هفته شاید 5تا عروس داشته باشن😂

چرا این‌قدر فشاری تو از درامد دخترا سالنای تهران بالای صد تومن در میارن بیشترم در میارن چند تا دختر دیدی شوگر زدن بقیه رم همینجوری تصور میکنی؟

چرا این‌قدر فشاری تو از درامد دخترا سالنای تهران بالای صد تومن در میارن بیشترم در میارن چند تا دختر ...

کدوم فشار 😂😂حتما فکر دارم به توهمات اونا حسودی میکنم😂😂وای خدایا یارو تو اینستا دیده دختره گفته ماهی 100میلیون دراند دارم  بعد گفتم خوب ماشین دختره چی بوده گفت ماشین نداره دهتره😂😂😂خوب خودت بگو دختری که ماهی 100میلیون داره نمیتونه ماشین بخره😂

چرا اینجوری می کنی دوستمون راست میگه تو هر صنفی یه عده موفق ترن  تو ناخن کارا هم اگه مشتری زیاد باشه و بالا شهر صد رو میتونن داشته باشن

خانم ها و آقایون مذهبی غیر مذهبی یه حرفی باهاتون دارم : وقتی به طبیعت می ریم زباله نریزیم . حالا بعضیا مثلا می خوان بهتر بشه کل زباله هاشون جمع می کنن تو نایلون یا پوشک بچه رو می ذارن تو کیسه نایلونی تو طبیعت رها می کنن . خوب تو دل طبیعت اجنه که نمیان اونا رو جمع کنن . چرا میندازی ؟ خوب همون کیسه رو بذار تو ماشینت تو شهر بنداز سطل آشغال . یعنی واقعا فهمیدن این موضوع اینقدر سخته که با اینکارمون گند می زنیم به طبیعت؟ نفر بعدی بیاد زباله های مارو ببینه مگس و حشرات دورشو ببینه؟ ما از زباله ای که خودمون تولید کردیم یا پوشکی که بچه ی خودمون پی پی کرده چندشمون میشه  نمی ذاریم تو ماشینمون. بعد گندیده ی اونا رو مردم ببینن خدارو خوش میاد ؟ چرا از ماشینتون زباله بیرون پرت می کنین؟ زباله ی خودتونو تو ماشین تحمل نمی کنین بعد زباله ی شما رو مردم تو جاده تحمل کنن؟ چرا اینقدر بی فرهنگی ؟ چرا اینقدر بی فکری . یه ذره به خودتون بیایید . آدم دو ساعت میره طبیعت حال و هوا عوض کنه فلان میشه به اعصابش برمی گرده . اگه یه درصد به اون دنیا و حق الناس اعتقاد دارین بفهمید اینا حق الناسه . اینا آزار آدماست .اگه هم اعتقاد ندارین به خاطر وجدان به خاطر فرهنگ چه می دونم به خاطر ایران اینکارو نکنین . 
چرا اینجوری می کنی دوستمون راست میگه تو هر صنفی یه عده موفق ترن تو ناخن کارا هم اگه مشتری زیاد باشه ...

والله من کار نمیکنم😂😂انشالله ماهی 100میلیون داشته باشن ..ولی عزیزم مهارتی که در نیم ساعت میشه یاد کرفت اونم به این اشباعی اصلا همچین درامدی نداره