2777
2789

اما اگه مصرفشو قطع کنی نتیجش از بین می‌ره 

برای مژه هام میخواستم بگیرم 

ولی اگه یه مدت استفاده نکنم دوباره میریزن 

کسی استفاده کرده قبلا؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کلا چیزی که درمانیه استفاده میکنید باید به مرور قطع کنید و تاثیرش هم برای همیشه نیست

حتی برندهای خیلی گرون بگیرید،، مگر اینکه سابقه مژه یا ابرو یا موی خوبی داشته باشید

یعنی مژه های بلندو ضخیم و خوبی از قبل داشتید

برندای ۸ میلیونی هم تاثیرش برای همیشه نیست

کلا چیزی که درمانیه استفاده میکنید باید به مرور قطع کنید و تاثیرش هم برای همیشه نیستحتی برندهای خیلی ...

اره اینم هست 

راستش من ریزش مو هام هم خیلی زیاده میخواستم برم زود آزمایش بدم

گفتم اگه بگیرم بی نتیجه باشه الکی خرج اضافه میکنم 

چه قیمتی خریدین ؟

بهتره به جای سریتا که بعد از قطع کردنش مژه و ابرو شروع به ریزش می‌کنه روغن فندق بخری واقعا جوابه یعنی یه چیزی داری می‌شنویاا تاثیرش عالیه من خودم رفته بودم کره بادوم زمینی بخرم اینو دیدم گفتم چیه و اینا خانومه گفت آره اینا فلانه و عالیه منم خریدم بعد فهمیدم دخترخالمم داره استفاده می‌کنه قیمتش هم مناسب تر از سریتا و ایناس