دیوونه_گوربه_ها مدیر استارتر عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 1578 عنوان بیایین راجب این متن هایی که خودم نوشتم نظر بدین😁 88 بازدید | 14 پست سلاماین هارو خودم نوشتم 😁اینم بگم که من کتاب نمیخونم ، اگر دیدین شبیه به متن کتابی هستش که خوندین بدونین اتفاقی بوده اگر خوشتون اومد میتونید ازشون استفاده کنین❤️کدوم قشنگ تره؟؟؟اولی :دومی :سومی :چهارمی : تیر ماه ۱۴۰۳ من شدم ۱۸ سال اما چون اصلا بهم نمیخوره توی سایت میگم ۱۷ سالمه😁 دیروز | 22:10 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
anserli عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 3939 چ زیبا ان آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
کاربر_نینیسایت عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 4257 آخی ❤️❤️❤️قلم قشنگی داری جا داره یکم شاعرانه تر توصیف کنی کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile# ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار! که من به پیری برسم
دخترشممم عضویت: 1403/09/03 تعداد پست: 433 چقد احساسی و قشنگراستی منم تیر ماهیام هم سنیم🥲 🌱اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌱
mamanebehradam عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 1423 اولی رو خوندم، خیلی کلمات رو تکرار کردی، پاراگراف آخر اولی سه بار پشت هم گفتی توصیف
دیوونه_گوربه_ها مدیر استارتر عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 1578 اولی رو خوندم، خیلی کلمات رو تکرار کردی، پاراگراف آخر اولی سه بار پشت هم گفتی توصیف راست میگی حواسم نبوده الان خودم فهمیدم😂😂 تیر ماه ۱۴۰۳ من شدم ۱۸ سال اما چون اصلا بهم نمیخوره توی سایت میگم ۱۷ سالمه😁
اختر_الملوک عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 3574 خیلی خوبه سعی کن تو یه پاراگراف یه کلمه رو دوبار تکرار نکنی.مثلا تو پاراگراف آخر دوبار اما نوشتیزیاد جالب نیستمیتونستی بنویسی افسوس و صد افسوس هزارمین کاربری 😬😬😬
دیوونه_گوربه_ها مدیر استارتر عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 1578 خیلی خوبه سعی کن تو یه پاراگراف یه کلمه رو دوبار تکرار نکنی.مثلا تو پاراگراف آخر دوبار اما نوشتیزیاد ... آره الان دارم متوجه میشم چقد کلمات رو تکرار میکنم😂خودم با اینکه صد دفعه خوندم نتونستم متوجه بشم😂 تیر ماه ۱۴۰۳ من شدم ۱۸ سال اما چون اصلا بهم نمیخوره توی سایت میگم ۱۷ سالمه😁
mamanebehradam عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 1423 راست میگی حواسم نبوده الان خودم فهمیدم😂😂 بقیشون رو هم خوندم، اونام همین ایرادو داشتنولی در کل به نسبت سنت خوبه، بیشتر بنویس
اختر_الملوک عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 3574 آره الان دارم متوجه میشم چقد کلمات رو تکرار میکنم😂خودم با اینکه صد دفعه خوندم نتونستم متوجه بشم😂 خیلی دلم میخواد تجزیه و تحلیل کنم ولی حال ندارم 😂یه زمانی نویسنده ای بودم برای خودم هزارمین کاربری 😬😬😬