2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم هیچی از دست ندادم با این سن

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 63 پست
خیلی دیر فهمیدی

خب ظاهر موجهی داره  با همه بگو بخنده ولی خدا نکنه کسی باهاش مخالفت کنه و نظرش رو قبول نداشته باشه طرفو با خاک یکسان می کنه  متاسفانه  مدتی تو شهرمون بود همه کاملا شناختش   بخاطر همین پسرم جواب منفی گرفت

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۵۵ سالمه بعد از ۳۳ سال زندگی مشترک که پیشترش عذاب بود

بچه هات چن سالشونه؟! در عجب اینا بچه ن یا عزارئیل جون💔😐

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
من پارسال تا حالا شما رو گم کرده بودم، همون خانم معلم که شوهر قهر قهرو داشت

ا آره خودمم     دعا کن جور دیگه خدا خلاصم کنه

دیگه زندگی که اون بگه چقدر خرجم کردی دیگری بگه چه سودی برام داشتی فایده نداره واقعا بقول بچه هاتون چه دیررزندگی مشترک اسمش روشه نه اینکه هرکی فکر خودش باشه که چه سودی کردم و چی بهم رسید پس اون سه تا بچه دسته گل چیه؟ شما خودت 300 گرم طلات رو از کجا آوردی که میگی  برا شوهرت فروختی مگه با پولای خودش نخریدی؟ 

ماهی رو هر وقت از اب بگیری تاره است ولی به هرحال با طلاق شما شرایط ازدواج بچه هاتون فرقی نمیکنه شاید ...

هنوز تو مرحله خواستگاری بودیم میگه من خونه بچه هام نمیام هنوز هیچکدام ازدواج نکردن آدم نفهم کی دوست داره تو بری خونش غیر از ایراد کاری بلد نیستی  تازه منت نرفتن هم میذاره

عزیزم شما سنتون از من بیشتره و قطعا خیلی باتجربه تر هستید 

اما اینکه گفتید به خاطر اخلاق همسرتون به پسرتون جواب رد دادن،اینو درنظر داشته باشید بعد از جدایی مشکل بزرگتری دارید و اینکه بچه هاتون میشن فرزند طلاق و بازم موقع ازدواج مشکل دارن

خیلی از خانواده ها وقتی متوجه میشن دختر یا پسری فرزند طلاق هست پا پس میکشن و وصلت نمیکنن

راه بهتری نیست؟مثلا جدا نشید اما جدا از هم زندگی کنید تا آرمش داشته باشید و گاهی برای مناسبات همدیگرو ببینید؟اینجوری نمیشه؟

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....