2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امان از بعضی مادرا مادر منم امشب اشکمو دراورد

چشونه اینا خدااا😭😭😭

یعنی دیگه بعضی وقتا دلم میخواد نباشم 

قربونش برم آخه چرا اینطوری میکنه 

دخترای مردم لخت بودن اونوقت من همه جا پوشیده شومیز و دامن و ساپورت و شال 

گیر میداد که یه مانتو هم باید بندازی روش گفتم تو رو قرآن نکن زشته بابا 

همش در حال غر زدن که تو گند میزنی به اتاق و شلوغش میکنی چیکار کنم خب کمد نیس کمه وقتی واسه اون یکی دخترت دویست تا کمد درنظر میگیری به من یه کمد هم نمیدی انگار چون دانشگاه شهر دیگه میرم حقی از این خونه ندارم 

وقتی میام خونه لباسام همونجور تو ساک میمونن 

امشبم جلو جمع میگه این که خیلی بی سلیقه‌است 

یا همه جا میگه بی عرضه است نمیره امتحان گواهینامش رو بده 

بی عرضه است درسای دانشگاه رو نمیخونه

چشونه اینا خدااا😭😭😭یعنی دیگه بعضی وقتا دلم میخواد نباشم قربونش برم آخه چرا اینطوری میکنه دخترای م ...

عزیزم  ناراحت نکن خودت و😖

مانده به خاطرم سفر اولم حسین جانم آری میان آن دوحرم عاشقت شدم حسین جانم 🥹💚بر ثانیه ی ظهور مهدی صلوات 💚🤲
مث مامان من همیشه ب همه میگ این تنبل هست...

هنین الانم داداشش میگه نگاه زیر چشات گود افتاده از بس تو گوشی منم گفتم خودت که یا تو گوشی یا تلویزیون 

مامان میگه ولش کن بابا این یه چی هم بگی به نفعش باشه پاچه میگیره(منو میگف)

منم امشب از مامانم ناراحت شدم جلو همه برمیگرده میگه این؟ این که یه آدم بی‌سلیقه‌ایه... خیلی بهم بر خ ...

خیلی بده

مامان منم تو جمع گفت

یا پسرم رفت سمت قفس پرنده مامانم گفت طفلی پرندهام امروز داشتن ی نفس راحت میکشیدن

خواهرم فهمید ناراحت شدم ولی به روش نیاورد

چشونه اینا خدااا😭😭😭یعنی دیگه بعضی وقتا دلم میخواد نباشم قربونش برم آخه چرا اینطوری میکنه دخترای م ...

چی بگم خاهر ....! مادرای قدیم واقعا ازین نظر خیلی ضعیفن همه جا بچه هاشونو تحقیر میکنن من از بچگی تحقیر شدم الان مثلا جوونم داروی عصاب میخورم... یاداوری کاراش برام سمه دوسش دارم ولی خستم از کاراش

تا وقتی قراره کاری براش انجام بدم مهربونهتو این هفته به خوارهم درس دادم انقدر خوب بود رفتارش امروز ص ...

عزیزم ادم ناراحت میشه ولی ته دلش چیزی نبوده

بنظرم چند وقتی نرو خودش متوجه میشه