2777
2789

زیارتت قبول و حاجتت روا

التماس دعا 

#جان_فدا                                                                      امروز قرارگاه حسین‌ بن علی، ایران است. بدانید جمهوری اسلامی حرم است و این حرم اگر ماند، دیگر حرم‌ها می‌مانند. اگر دشمن، این حرم را از بین برد، حرمی باقی نمی‌ماند، نه حرم ابراهیمی و نه حرم محمّدی(صلی الله علیه و آله و سلم)                      

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلامتی و ظهور فرح آقا امام زمان .رفتن به سرکار برادرام و برکت تو زندکیشون ‌‌.سلامتی پدر و مادرم و شفای عموم ..برگشت عشقم و ارتباطمون خوب شدن و ان شالله همگی حاجت روا بشین..نجمه 

خدایاااا تورو خدا کمکم کن   

عزیزدلم حتما به امام رضا بزن این حرفو 

بگو حدیث خیلی خستس و میترسه امسالم باز اون رشته ای که میخواد نشه 

بگو دلش از حرف بقیه میترکه 

بگو براش مهم نیست حتی اگه به ضررش باشه و خیری توش نباشه بازم اون رشته لعنتی رو میخواد ....

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
میشه سلام منم به امام رضا برسونی؟؟میشه بهش بگی اجازه بده دوتایی بیایم دیدنش؟🥺بهش بگو فاطمه خیلی بهت ...

اره عزیزم چشم

به قول شاملو که میگه: ما را از مرگ میترسانند، انگار که ما زنده ایم...

زیارتت قبول باشه عزیزم اسمم مهتاب سلام منو به آقای مهربان برسون برام دعاکن دخترم به سلامت به دنیا بی ...

چشم مهتاب خانم

زیادبرات کامنت نوشتن نمیدونم لاب لای کامنت هااسم منوهم میبینی یانه ولی التماس دعاکسی ک التماس دعادار ...

اره عزیزم همه رو میخونم💗چشم