2777
2789
عنوان

بیماری همسر

110 بازدید | 6 پست

سلام من آدمی بودم وقتی میشنیدم مردی همسرش رو به خاطربیماری ترک کرده کلی لعنت میفرستادم و به طرف توهین می‌کردم.

و وقتی خودم تو شرایط مشابه قرار گرفتم دیدم واقعا درست میگن،تا با کفش کسی راه نرفتی اظهار نظر نکن.همسرم ۵ ساله که در بستر بیماری و حتی توان انجام کارهای شخصیش رو نداره.اوایل بهتر بود.الان سه ساله که کامل رو تخته.

من که خانوم هستم و شاید صبرم از بعضی آقایون بیشتر باشه گاهی اونقدر روحی و جسمی کم میارم که میخوام همه چیز و رها کنم اما بازم دلم نمیاد،همسرم و دوست دارم ،از عذاب کشیدنش عذاب میکشم.

یکساله دور ازهمسرم زندگی میکنم.اون پیش خانوادشه چون مجبورم کار کنم برای آینده خودم و تنها دخترم ،فقط آخر هفته‌ها میریم پیشش .تا قبل از اینکه برم سرکار من و دخترم با خانواده همسرم و همسرم زندگی میکردیم.با این شرایط اقتصادی افتضاح،مستاجری،بدون هیچ کمکی،نمیتونستم سرکار نرم و فقط از همسرم پرستاری کنم.

اما کسی اینارو درک نمیکنه و گاهی اونقدر مورد قضاوت هستم ناراحت میشم.و درد و غصه‌های خودم کمه باعث میشه گاهی عذاب وجدان بگیرم که از همسرم مراقبت نمیکنم.با اینکه خدا خودش شاهده که هیچی برای همسرم کم نذاشتم،زمانی که پرستاریش رو میکردم،یک هفته بیمارستان به عنوان همرا می‌موندم هیچ کس نمیگفت بچه کوچیک داری خودت اذیت میشی.تمام کارای خونه تمام کارای بیمارستان تحقیق درمورد بهترین دکترا....

دخترم افسردگی شدید داره خودم قرص اعصاب میخورم.

خیلی راحت اظهار نظر میکنن بدون اینکه بدونن تو داری چه سختی‌هایی رو متحمل میشی ولی جیکت در نمیاد.

ازشون به دل نمیگیرم گذشت می‌کنم.چون میگم کسی از جزئیات زندگی من خبر نداره که،

خیلی خسته‌ام نمیدونم چرا خدا یه نگاه نمیکنه.

شما به جای من بودیدچه کار میکردین؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خداشفا  بده‌

خیلی شرایطش سخته خیلی 

ولی  دور ازجون من اگر بودم تا پای جوووونم برای همسرم تلاش میکردم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

من فقط میتونم بگم که شما خیلی تحملتون بالاس امیدوارم ثمره اعمال خوبتون رو با خوشبختی دختر نازنینتون ببینید 

احترام=احترام من همیشه توی تاپیکهام و یا کامنتی که میذارم ادب رو رعایت میکنم انتظارم از کسانی ریپلای میزنن هم همینه 

مواظب روح و روان خودت و بچت باش مریضی خیلی بده آدم  بمیره ولی زمین گیر نشه خیلی سخته خدا کمکتون کنه شما وفاداریت ثابت کردی وگرنه تا حالا طلاق گرفته بودی شوهر هم کرده بودی تو دوره و زمونه ای که همه فکر خودشون هستن