2777
2789

بد جور که هیچکس نمی‌فهمه همه رفتن اعتراض پیش مدیر گفته بهترین دبیر کشور هههه مردم از خنده هیچی بلد نیست زنیکه از بس از آموزش پرورش می‌ترسه که باچادر میاد تو کلاس لباس گشاد میپوشه که مبادا بیرونش کنن بی پول بشه خدا همچین معلمایی که اومدن حقوق مفت بگیرن و هیچکس ازشون راضی نیست رو نسلشون رو منقرض کنه از استرس خواب ندارم هیچی بلد نیستم گوگل هم ندارع آموزش کتاب جزوه میده من از اول هیچی یاد نداریم سالای اولشع دارم دِقه به جون میشم گفته یک سوالا طرح کردم تاریخ براتون گریه کنه اگر شات های گروه مون بدم همه فحش میدن بهش هیچی بلد نیست

این اکانت به تازگی به دست من رسیده من یک دختر دبیرستانی هستم💪🏻☺️💖

وقتی میگم خانم یاد نگرفتیم پپاک می‌کنه دو باره می‌نویسه از رو میخونه بعد دفعه بعد همه میگن ما هیچی یاد نگرفتیم چشای سگشو گرد می‌کنه بمیره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی میگم خانم یاد نگرفتیم پپاک می‌کنه دو باره می‌نویسه از رو میخونه بعد دفعه بعد همه میگن ما هیچی ی ...

دختر منم ششم معلمش هیچی بلد نیست از ریاضی سوتی میده که خدامیدونه

مگه سوالاتو بزاری همینجا بچها راهنماییت کنن شاید از اون معلم بی مصرفت بهتر باشه بزن سایت آلا ببین ند ...

سایت الا زدم پولیه 

آخه من چیزی یاد ندارم که بخوام سوال کنم 

[/QUOTE]انسانی دهم ، ریاضی مون ضرببش هشته

درک میکنم. معلم دختر من لیسانس روانشناسی داره یه مسئله ساده رو نمیتونه حل کنه پدر یکی از بچه ها تو مسجد براشون کلاس ریاضی گذاشته

[/QUOTE]انسانی دهم ، ریاضی مون ضرببش هشته

قبول ریاضی دهم انسانی یکم سخته چه میشه کرد بنظرت با چند تا از دوستات یکی بشین یه جند جلسه برید کلاس خصوصی منطقتون نمونه سوال هم زیاد حل کن

.