2777
2789

من وقتی پریود میشدم انقدر هورمونتم بهم می‌ریخت که چه از لحاظ روحی چه جسمی خیلی اذیت بودم

جوری درد میکشیدم که گاهی چهار دست و پا راه میرفتم این هفته من راجب خواص زردچوبه خونده بودم دقیقا ام مصادف شد با هفته ای که قرار بود پریود شم من از پنج روز سه روزشو ناشتا آب جوش با زردچوبه غلیظ خوردم 

و خداروشکر دوره پریودیم اصلا درد نداشتم و اوکی بودم خیلی برام جالب بود دوست داشتم باهاشون اشتراک بزارم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خیلییی درد دارم

از درد زیاد گریم میگیره و عصبی میشم

پنیک میشم

ولی حاضر نیستم این چیزی ک گفتی بخورم

حالم بد میشه 

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
من خیلییی درد دارماز درد زیاد گریم میگیره و عصبی میشمپنیک میشمولی حاضر نیستم این چیزی ک گفتی بخورمحا ...

اصلاً منو اذیت نکرد اتفاقا راحت میخوردمش من خودم خیلی رو بو مزه حساسم ولی با آب نسبتا داغ بخوری زیاد طعمی احساس نمیکنی

اصلاً منو اذیت نکرد اتفاقا راحت میخوردمش من خودم خیلی رو بو مزه حساسم ولی با آب نسبتا داغ بخوری زیاد ...

تو یه لیوان اب چقد زرد چوبه میریزی؟

و اینکه هر روز باید بخورم؟تایم پریود؟

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
تو یه لیوان اب چقد زرد چوبه میریزی؟و اینکه هر روز باید بخورم؟تایم پریود؟

من بیشتر برای چربی سوزی خوردم اتفاقی افتاد تو تایم پریودم ولی چون رفلاکس معده داشتم خیلی ادامه اش ندادم 

توی لیوان آب جوش (خیلی جوش نباشه)نصف قاشق میریختم 

من بیشتر برای چربی سوزی خوردم اتفاقی افتاد تو تایم پریودم ولی چون رفلاکس معده داشتم خیلی ادامه اش ند ...

خوبه پس قابل تحمله

من ک لاغرم بخورم لاغر تر شم چی؟😂

منم لاغرم ولی چون بخاطر موقعیتم زیاد تحرک نداشتم می‌خوردم❤️پشت سر هم نخور در ماه سعی کن زیاد مصرف نک ...

اهاا باشه عزیزم ممنون ازت