2777
2789
عنوان

دختر داییم بلاکم کرده

253 بازدید | 32 پست

واتساپش واسه من نمیاد ولی واسه شوهرم میاد بالا و وضعیت همدیگه رو چک میکنن بنظرتون بلاکم کرده این عنتر؟

اینم بگم مث سگ به شوهرم پا میده حالا اگه بلاکم بنظرتون چرا این کارو کرده من ک کاری نکردم

خیلی راحت تو گوشیه همسرت بلااکش کن و تمام 

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اک شوهرت بلاکش کن راس میگه اون کاربر

هرکی امضامو دید تا اخر بخونه لطفا  واسه خوشبختیم دعا کنین لطفا گناه دارم بخدا😢 چون امشب براورده میشه اگ کردین لایک کنین بفهمم حداقل 😔 

شوهرم میفهمه ک ... شمارشو چند روز دیگه از گوشیش حذف میکنم..حالا بنظرت بلاکم کرده؟

نه بلاکش کن که بفهمه تو کردی

بلاک کن بعد شمارشو پاک کن

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
شوهرم میفهمه ک بلاکش کردم

بفهمه😑بهش بگو نمیخام باشدش

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

نه شاید از مخاطباش حذفت کرده باشه و تو تنظیمات فقط مخاطبینش بازدید و وضعیتش رو ببینن

نه ببین کلا نمیزنه ک واتساپ داره جزو اونایی میاد بالا ک وات ندارن

شوهرم اگه بفهمه این کارو کردم شر میکنه فقط میتونم شمارشو پاک کنم از گوشیش

چرا شربشه خدایا 😐بگو دلم نمیخاد داشته باشی شمارشو 

هرکی امضامو دید تا اخر بخونه لطفا  واسه خوشبختیم دعا کنین لطفا گناه دارم بخدا😢 چون امشب براورده میشه اگ کردین لایک کنین بفهمم حداقل 😔