2777
2789
نه رلم بود منو ی نفر مجبور کرد شکایت کردم ازش دیگه ولم کرد از اون موقع

عزیزم جوونیت با این کار هدر نده حیفی بخدا این اول اخر ولت میکنه هبچ پسری وفا نداره بجز همسر ادم اونم باید مواظب باشی انتخابت درست باشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب منو دعا کردن حتی تو خونمونم هس اونی ک گذاشته اعتراف کرده از خدا بیخبر

خدا ازش نگذره من خودمم قربانی حسادت دیگران شدم 

یروز خادم امام رضا بهم گفت طلسم رو فقط ائمه میتونن باطل کنن 

و من به دعانویس فا ل گیر و...خیلی مراجعه کردم 

اما همممه شون یه جارو درست میکردن صدجا خراب 

و فهمیدم اینکارا حرامه حتی باعث میشه غضب الهی شامل زندگی آدم بشه 

بهای خیلی سنگینی پرداختم تا متوجه شدم واقعا خادم امام رضا راست میگفت 

توسل به ائمه راهگشاست

خدا ازش نگذره من خودمم قربانی حسادت دیگران شدم یروز خادم امام رضا بهم گفت طلسم رو فقط ائمه میتونن با ...

خدارو شکر ک ائمه نگات کردن من بچه بودم خواستگار داشتم یادمه ی لباس بهم داد بعدش داشتیم خونه میساختیم ی دعا گذاشت توی این خونمون از اون روز ی خاستگار از در خونمون نیاومده تو.حتی سوپری توی کوچه به مامانم گفته چقد میان از دختر شما در مورد من سوال میکنن چرا دخترتون شوهر نمیکنه

خدارو شکر ک ائمه نگات کردن من بچه بودم خواستگار داشتم یادمه ی لباس بهم داد بعدش داشتیم خونه میساختیم ...

عزیزم من هنوز از ائمه حاجت نگرفتم اما به این باور رسیدم که فقط معصومین میتونن بهمون کمک کنن

انشاءالله شما هم یه بخت خوب نصیبت شه  

عزیزم من هنوز از ائمه حاجت نگرفتم اما به این باور رسیدم که فقط معصومین میتونن بهمون کمک کننانشاءالله ...

ممنونم عزیزم نمیتونم دعا رو پیدا کنم تو خونه بین اجرا گذاشته بعدا اعتراف کرده اما خدای محمد زندگیشو همینجور ک شر کرده شر کنه و حاجت شمام بده دلم از دستش خیلی گرفتس هر خواستگاری دارم ناخودگاه به هم میریزه

ممنونم عزیزم نمیتونم دعا رو پیدا کنم تو خونه بین اجرا گذاشته بعدا اعتراف کرده اما خدای محمد زندگیشو ...

واقعا درکت میکنم خیلی سخته 💔

منم اون آدمی که از سر حسادت نابودم کرد رو واگذار کردم به خدا و قرآن ...

ببین تو سایت آیت الله جاودان پیام بده مشکلت رو بگو 

آیت الله جاودان راه حل های خیلی خوبی ارائه میدن

واقعا درکت میکنم خیلی سخته 💔منم اون آدمی که از سر حسادت نابودم کرد رو واگذار کردم به خدا و قرآن ... ...

حتما ممنونم عزیزم .خودش دوتا دختر دار از زیبایی چیزی کم ندارن به هر دری میزنه نمیتونه ازدواجشون جور کنه خدا رو شکر من ک پاک موندم اما دخترای خودش هر دقیقه با یکین