2777
2789

من یه خرده پول داشتم نزدیک صد تومن بعد رفتم آیفون خریدم همین یکماه بیست روز میگم اگه طلا می‌خریدم سود بیشتری میکردم بعدم پشیمونم ۱۳ خریدم کاش ۱۵ می‌گرفتم حس میکنم سرم کلاه گذاشتن بعضی دوستام میگن گرون خریدی سرت کلاه گذاشته ولی هزارتا گوشی فروشی رفتیم همه همین قیمت بود کیفیتشم خوبه الان ناراحتم 😢

از طرفی طلا ملا زیاد دارم ماشینم دارم فقط گوشی خوب نداشتم از لحاظ سود کردن میگم کاش طلا می‌گرفتم همش داره می‌ره بالا

خونه داری ماشین داری پس انداز داری، به خودت برس.

واقعا؟ پس کار بدی نکردم نه؟ به خودم خیلی میرسم آنقدر که لباس میخرم عادت شده برام ولی همین گوشی خوب نداشتم که گرفتم ولی همش همه بهم عذاب وجدان میدن که گرون گرفتی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگو اینجوری میدونن برای تولدشون قطعا به کاری میکنید دیگه اون ذوق اولو ندارن 

کیف چرم بد نیست یا کیف چرم مردونه بگیرید واسه محل کار وکارهای  اداری و... 

ایرپاد هم خوبه اگر میتونید بگیرین 

شام مهمون خودت برین بیرون اونجا هدیه رو بهشون بدین بعدشم برین دور بزنید باز یه چیزی بیرون بخورید به مهمون شما ولی تولد رو خواهشا نگو ناناسم 

اونورو قفل کردین عزیزدلم🌹

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊
نگو اینجوری میدونن برای تولدشون قطعا به کاری میکنید دیگه اون ذوق اولو ندارن کیف چرم بد نیست یا کیف چ ...

مرسی عزیز دلم برا پیشنهاد قشنگت کیف چرم اداری مردونه خیلی خوبه چون کارمند بانک هست بنظرم جالبه چون داشتن یه عده حسود چرت و پرت میگفتن حوصله نداشتم قفلش کردم 

یه سوال دیگم داشتم در مورد همین تاپیک بنظرت کار خوبی کردم آیفون ۱۳ خریدم بجای طلا چون همیشه طلا می‌گرفتم طلا زیاد دارم ماشین و خونه هم داشتم رفتم گوشی گرفتم ولی الان راستش هنوز ته دلم زیاد شاد نیست میگم کاش اون پولم میرفتم طلا می‌خریدم خیلی یهو رفت بالا 

مرسی عزیز دلم برا پیشنهاد قشنگت کیف چرم اداری مردونه خیلی خوبه چون کارمند بانک هست بنظرم جالبه چون د ...

خوشگلم وقتی خداروشکر خونه و ماشین طلا دارین بنظرم خوبه که گوشی تهیه کردن آدم خوبه به خودش هم توجه کنه الا گوشیه خریدین مبارکتون باشه به سلامت استفاده کنید از این به بعد طلا زمین سکه و.. بخرید ولی اینکه دائما بخوایم طلا و.. بخرین واسه سرمایه خب این سرمایه قراره ما استفاده کنیم دیگه یا واسه بچه هامون پس نیازه به خودمون به وسایلمون هم توجه کنیم به نظر من کاری که دلت شاده در کنارش پس انداز ولی اینکه دائما در حال پس انداز باشیم موافق نیستم 

میارکشون باشه ان شاءالله سالیان سال با عشق و علاقه و تن سلامت زندگی کنید زیر سایه امام زمان 

التماس دعا

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊
خوشگلم وقتی خداروشکر خونه و ماشین طلا دارین بنظرم خوبه که گوشی تهیه کردن آدم خوبه به خودش هم توجه کن ...

ممنونم کلم برا حرفهای قشنگت خودتم انشالله همیشه سالم باشی ولی دقیقا نمیدونم چمه هم استرس دارم و فقط میگم طلا این دفعه دیگه شوهرم اجازه نداد گفت تو همیشه میگی از گوشیت خوشا نمیاد اینو عوض کن وگرنه به من بود بازم طلا می‌خریدم تو این جامعه بااین تورم استرسی شدم آبحیمم حرف شما رو زد که باید از پولمون استفاده کنیم 

من کمی دو دل بودم ممنون از راهنماییتون 

موفق باشید 💕💕😘

ممنونم کلم برا حرفهای قشنگت خودتم انشالله همیشه سالم باشی ولی دقیقا نمیدونم چمه هم استرس دارم و فقط ...

عزیزدلم درک میکنم ولی خب هی بخوایم جمع کنیم جمع کنیم خب در کنار این جمع کردن هم استفاده هم کنیم دیگه من با نظر همسرتون و خواهرتون موافقم هرچیزی میانش خوبه جمع کنیم ولی استفاده هم کنیم ان شاءالله همیشه صحیح و سلامت و شاد و عاشق باشین

مممنونم♥️همچنین 

التماس دعا🥺🤍