2777
2789
اگه راست میگی شغلش چیه

من چمیدونم مگه رمالم؟ میدونی چندتا شغل تو دنیا هست😐چرا چرت پ پرت میپرسین 

حس شیشم یعنی جواب بله یا خیر حس مثبت یا منفی

مگه جن دارم بفرستم بالا سرتون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره

با کدوم از اون دونفری که تو ذهنمن وارد زابطه میشم یا اصلا میشم یا ن؟

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑تاروت میخونم و فنجونتو تفسیر میکنم☕️🃏🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾 من از نسل زهرا و اعراب نیستم👐🏻موافق سقط جنین در صورت نبود وضعیت مالی مناسب✅

نه

ککی ازدواج میکنم 

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
من چمیدونم مگه رمالم؟ میدونی چندتا شغل تو دنیا هست😐چرا چرت پ پرت میپرسین حس شیشم یعنی جواب بله یا خ ...

اخ اخ گفتیا دقیقاااا یه سوالایی میپرسن یا میگن شغل پدرم چیه مادرم الان کجاست 

در اِنزوای سیاه خود ، تورا آبی توهم میزنم .

من چمیدونم مگه رمالم؟ میدونی چندتا شغل تو دنیا هست😐چرا چرت پ پرت میپرسین حس شیشم یعنی جواب بله یا خ ...

میتونین بگین مسکن مهرماروسال بعدمیدن؟

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم