2777
2789
من یکی از فیلم های به اسم معما رو دیدم .خیلی قشنگ بود.آدری ترکیب پرسفون با چی هست؟من mbti امinfpو ان ...

آره گلم

کسایی که تایپ غالبشون زیاد باشه، میتونن بهم شباهت زیادی داشته باشن.

آدری اول از همه پرسفون خیلی بالایی داشته، بعدش کهن الگوی مادر داشته، آفرودیتت و هرای مناسبیم داشته

آدری واقعا الگوی خیلی مناسب و زیبایی از یه پرسفون پاک با سرنوشتی درسته

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

همه حرفات عین طلاست اصلا میشه نوشت قابش کرد به دیوار 😂😊☺️🌸🪷🩷.

خواهش میکنم🩷😂💕

از نحوه تایپ کردن و طوری که خودت رو توضیح دادی و شرایطت مشخصه که پرسفون خیلی بالایی داری

امشب راجبش تاپیک میزنم گلم

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.