بعد از اون دست خانوم هایی هستید که نیم ساعت بایستن دم مدرسه و با مادرای دیگه هم صحبت بشن😀
چه لذتی داره واقعا😄
هر آدمی، چه پولدار و چه بیپول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بیشعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچکدام مانع از ابتلا به این عارضه نمیشوند. به عبارت دیگر، بیشعوری مرضی است که میتواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند
دقیقا بعد یه مدت حس می کنی باید به بیست نفر سلام کنی بعد می خواهی با بچه ات بعد مدرسه بری خرید مجبوری با فلان مادر هم مسیر بشی یا خسته ای و می خواهی زودتر بری ولی باید بایستی تا فلان مادر هم بچه اش پیدا کنه تا با هم برید و معلوم نیست بچه اش چرا انقدر طولش می ده یا تو راه مواظب بچه اش نیست فقط می افته به حرف زدن و تو مجبوری مواظب دو تا بچه شیطون باشی
برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دقیقا بعد یه مدت حس می کنی باید به بیست نفر سلام کنی بعد می خواهی با بچه ات بعد مدرسه بری خرید مجبور ...
عزیزم🥰😂
بسوزه پدر تجربه😂
کلی به اون تیکه آخرت خندیدم که گفتید باید مراقب دوتا بچه باشید😂😂
هر آدمی، چه پولدار و چه بیپول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بیشعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچکدام مانع از ابتلا به این عارضه نمیشوند. به عبارت دیگر، بیشعوری مرضی است که میتواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند
سر کوچیکمون یه مدرسه مدام خانما پشت درن. یعنی همیشه میبینم حدقل یه یا دو نفر پشت درن موقع تعطیل شدن ...
😂😂
اوه اوه بنده خدا اونایی که منزلشون نزدیک مدرسه اس
مکافاته🥴😂
اتفاقا با هیچ کدوم صمیمی نیستم من کلا روابط عمومیم خوبه ولی حوصله صمیمیت ندارم
عههه افرین بهترین کار👌🏻🥰💗