دخترک_چریکی مدیر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 1587 عنوان بنظرتون قیافه این دختره چجوریه | مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 38 پست بنظر شما زیباست یا زشته ؟زیبا منظورم در حد مدلا و بازیگرا نیست در حد آدم های زیبای عادی میگممن رنگ پوستم و دماغم و چشمام خیلی شبیه اینه بنظرتون متوسط روبه پایینه یا در حدی زشته که نشه نگاه کرد ؟ 🥲 کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن.. چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه نقاشی ..خاطره ... و ... عشق♥ 1403/10/08 | 19:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترک_چریکی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 1587 با نمک بانمک یعنی چی ؟من حس میکنم یعنی زیبا نیست ولی قابل تحمله 🫠؟ کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن.. چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه نقاشی ..خاطره ... و ... عشق♥
خمبل عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 1584 من نمیپسندم چون کاملا تضاد معیار های من از زیباییه اما خب هرکس زیبایی رو تو یه چیز متفاوت میبینه مهم نظر خودته
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 9312 در حد آدمای معمولی قشنگه 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
دخترک_چریکی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 1587 خوش به حالت خوشگلی شوخی میکنی؟ کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن.. چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه نقاشی ..خاطره ... و ... عشق♥
دخترک_چریکی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 1587 ببین این عکس سلیقه من نیست ولی صورتش هیچ ایرادی نداره خب سلیقه هیچکس اینجوری نیست منظورم عادیه قیافش یا بد ؟ کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن.. چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه نقاشی ..خاطره ... و ... عشق♥
۹۸۹۷ عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 299 ی سوال بپرسم تو فری فایر یا پابجی بازی میکنی بخاطر پروفت میگم پروانه🦋🥺
دخترک_چریکی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 1587 اگر دختره ی ونزدی هست ازش خوشم نمیاد ونزدی کیه؟ کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن.. چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه نقاشی ..خاطره ... و ... عشق♥
دخترک_چریکی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 1587 متوسط رو به بالا و از اون دخترایی که اگر شخصیت و اخلاقش روال باشه میتونه سریع یکی رو برای خودش جور ک ... واسه چی باید یکی رو جور کنه 😂نه منظورم اینه قیافه چند درجه بدتر از این برا بقیه که میبینن آزار دهنده نیست ؟ کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن.. چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه نقاشی ..خاطره ... و ... عشق♥
saagharri عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 3166 ی سوال بپرسم تو فری فایر یا پابجی بازی میکنی بخاطر پروفت میگم ن بابا عکس سلیمانی و مهندس رو پیکسله احتمالا مربوط ب قدس و حماسه
دخترک_چریکی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 1587 من نمیپسندم چون کاملا تضاد معیار های من از زیباییه اما خب هرکس زیبایی رو تو یه چیز متفاوت میبینه مهم ... نه معیارهای زیبایی رو که اصلا نداره ولی منظورم اینه قابل تحمله ازار دهنده نیست؟حالا فک کن همین قیافه تازه باحجاب و چند درجه بدتر کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن.. چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه نقاشی ..خاطره ... و ... عشق♥
خمبل عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 1584 نه معیارهای زیبایی رو که اصلا نداره ولی منظورم اینه قابل تحمله ازار دهنده نیست؟حالا فک کن همین قیافه ... والا شاید خودت فکر میکنی بدتری
دخترک_چریکی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 1587 ی سوال بپرسم تو فری فایر یا پابجی بازی میکنی بخاطر پروفت میگم نه اهل بازی نیستم فقط عاشق اسلحه ام کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن.. چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه نقاشی ..خاطره ... و ... عشق♥
دخترک_چریکی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 1587 سریال ونزدی آهان فک نکنم اون باشه کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن.. چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه نقاشی ..خاطره ... و ... عشق♥