2777
2789
عنوان

نامزدم بهم تهمت زد ودیگه جوابمو نمیده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 29 پست

ایش 😐

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهونش بوده خواسته جدا شه وقتی حقیقت رو گفتی و قبول نکرده چی میتونه باشه اگر باخانوادت زندگی میکنی حداقل میتونست بپرسه یا زنگ بزنه بقیه بگه کجاست جوابمو نمیده 

اون فقط خواسته بره ک جوابت نمیده

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

دنبال بهونه بوده بابا

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

جداشو 

ایشون یه پارانویئده برا ادامه زندگی باهاش قطعا روانیت میکنه باید عرجا بری ثابت کنی که غلطی نکردی

ی بار تو نامزدی تلفنی حزف میزدم طولانی نامزدم هی افتاده بود پشت خط من نفهمیده بودم بعد که قط کردم زنگ زد عصبانی ک چ خبره ی ساعته پشت خط معطلتم منم شات گرفتم از تماس دوستم فرستادم بهش چناااان دادی سرم کشید گفت اخرین بارت باشه بمن اسکرین میدی من نمیگم باکی حرف زدی چون میشناسمت میگم ازین ببعد پشت خطی تماستو فعال کن گیج نباش

هرچه دادم به اوحلالش باد

میزان شک و بد بینی این نامزدت خیلی زیاده بدرک میخواستی تو زندگی با این آدم چیکار کنی روز اول یه گیر میداد بهت و طلاق میگرفت امیدوارم یه آدم درست سر راهت قرار بگیره

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

دوستت یا نامزدت و یا شوهرت .هرکسی که بهت بدبین هست بزارش کنار.سعی نکن با قسم وآیه خودت رو بهش ثابت کنی .اونایی که خودشون مشکل دارن اینطورین.

محلش نده و شاکی بشو از تهمتی که بهت زده

چه جالب الان قسم و قران میخوری و عکس میفرستی تا ثابت کنی

نمیدونم شما عجیبین یا من با این رفتارا

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر