2777
2789
عنوان

سونو ان تی

98 بازدید | 16 پست

دکتر انومالی بهم گفت دختر الان برای رشد جنین رفتم تو۳۰هفتگی میگه پسر بالاخره بنظرتون چیه ممکنه گیج شدم این عکس ماله ان تی هست که اصلا تشخیص نداد و گفت حدس هم نمیزنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انومالی بعیده اشتباه کنه😶😶😶

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میخوای طلای رایگان بگیری بدون یه قرون پول دادن؟؟؟ میشه کد معرف منو تو میلی گلد بزنی به هردومون طلا بده؟ کد من milli-9fqiq  🌱

منم چهارشنبه ان تی بودم بهم گفت که از استخوان لگن شبیه دختره ولی گفت نمیشه هنوز قطعی گفت تو آنومالی اسکن مشخص میشه مگه آنومالی هم اشتباه می کنه؟

او قند روزهای تلخ من است 

انومالی اشتباه نمیکنه شاید این سونو گرافی اشتباه کرده خانواده ما کلن وقتی آن تی میرم جنسیت نمیگنم مطمئن که دختر چون درصد خطا دختر بالا و دکتر اکثر نمیگن ولی آن تی به دختر میخودره