2777
2789

اینکه مجلسی بشه. طی ۶ سال آشپزی اینو فهمیدم که فقط و فقط راز خوب شدنش. اینه که پیاز و خلالی و بدون سرخ شدن بریزی که آب بندازه و با آب پیاز طعم بگیره.   آب هم کم اضافه کنید. مرغ و هم اولش سرخ کنید  بعد روی پیازای خلالی بچینید. با فلفل دلمه و هویج و شعله ی ملایم. ۲ ساعت بپزع

من این مدلی خواهرم درست می‌کنه ولی واقعا خوشمزه میشه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم الان ی ماهه اینجوری درست میکنم پشیمونم چرا زود تر اینو یاد نگرفتم 😂 شوهرم هر روز میگه مرغ بپز

نوش جان واییی مثل شوهرم وقتی خونی میگه شکم پر می‌خوام هفته ای ی بار داریم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من گوشتم واسه واسه باقالی پلو همینطوری میپزم.

زیرش و روش پیاز خلالی خام میریزم با سید و هویج و برگ بو

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
یعنی مرغو سرخ کنیم بعد پیاز برزیم تو قابلمه با آب کم مرغ رو بذاریم توش که بپزه؟

مرغ و سرخ کن.  دوتا پیاز خلالی خورد کن  مرغ ها رو بچین روش ی نصفه فلفل و یدونه هویج خورد کن روش.  دو قاشق رب سرخ کن با ادویه ها و نمک و زرد چوبه. بعد بهش دو لیوان آب اضافه کن بریز رو مرغا

چون اولش زیاد سرخ شده

یه رستوران نزدیکمونه چندساله مرغ رو از اونجا میگیریم اصلا مرغو سرخ نمیکنه ولی مثل پنبه نرمه و خوشمزه فقطزرشک پلوی اونو قبول دارم هرکار کردم دستورشو نداد نامرد🥺😂

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز