2777
2789

سه هفته س سرکلاژ شدم و نخ سرکلاژ رو احساس میکنم و رو مخمه

بارداری قبلیم احساسش نمیکردم نمیدونم حس میکنم این دکتر نخو بلند تر بریده شاید،فکرم همش مشغوله

ومنتظرم برم آنومالی همه چی خوب باشه تااینجاش که به سختی گذشت

..........

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوش به حالت که آخراشی

خوش ب حالم ؟بیچاره شدم دوست عزیزم تا رسیدم اینجا....همین الان از دکتر اومدم داپلر برای خونرسانی جنین نوشته ...ماه پیش ازمایش داده بودم همه چی خوب بودا دوباره این ماه همونننن ازمایش تکرار کرده !خستم کرده اصلا

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوش ب حالم ؟بیچاره شدم دوست عزیزم تا رسیدم اینجا....همین الان از دکتر اومدم داپلر برای خونرسانی جنین ...

میدونم عزیزم منم تازه غربالگریو تکرار کردم چون ریسک داشتم سرکلاژی هم هستم وعفونت ویبوست بیچاره م کرده

میگم یعنی خداروشکر که گذروندی وبا همه سختیها آخراشی دیگه سه هفته دیگه خیالت رااااااحته راحته ۳۵ رد شه استرس هیچیو نداری

..........
میدونم عزیزم منم تازه غربالگریو تکرار کردم چون ریسک داشتم سرکلاژی هم هستم وعفونت ویبوست بیچاره م کرد ...

الهی گردم چقد سختی کشیدی ...ایشالا برا شمام بخیر و خوشی بگذره...تروخدا دعام کن بگذره ...ب سلامت بیاد بغلم یع سقط داشتم ....

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الهی گردم چقد سختی کشیدی ...ایشالا برا شمام بخیر و خوشی بگذره...تروخدا دعام کن بگذره ...ب سلامت بیاد ...

ان شالله سالم بغل بگیریش من همونیم که کامل درکت خواهم کرد

منم یه سقط داشت و بچه دیگمو دو سالگی یهویی از دست دادم،خدا خودش کمک میکنه بهمون

..........
ان شالله سالم بغل بگیریش من همونیم که کامل درکت خواهم کردمنم یه سقط داشت و بچه دیگمو دو سالگی یهویی ...

ایشالا واقعا ......🥲🥲🥲❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40