2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچوقت.چون هوشدمصنوعی اومد و جای برنامه نویسی و ادیتوری رو گرفت

عزیزم یکی از کاربری اینجا برنامه نویسه الان همه برنامه نویسا در شو تخته کنن؟

ایران هنوز توانایی شو نداره نترس شما

رل من برنامه نویسه عزیزم شعر میگه ایشون

البته برنامه نویسی چند نوع داریم.یکی از رفیق های من برنامه نویس بود و البته آنچنان هم بلد نبود.

اما یه رفیق ادیتور حرفه‌ای داشتم اون بخاطر هوش مصنوعی کارش نابود شد.البته هنوز هم کار براش هست اما میگه صرف نمیکنه

از طرفی برنامه نویسی زیرشاخه های زیادی داره که بعضی هاش رو هوش مصنوعی جاش رو گرفته نه همه شون رو

گله ای که سگش بی‌وفاست،چرا گرگ کشته شه؟؟

هوش مصنوعی قدرت تحلیل داره،قدرت پردازشی داره که صد برابر از سیستم های اونها قوی‌تره.

اما توی کدنویسی هست که هوش مصنوعی هیچ گاره‌است

گله ای که سگش بی‌وفاست،چرا گرگ کشته شه؟؟

هوش مصنوعی هیچوقت قرار نیست جای برنامه نویس ها رو بگیره تو بزرگترین انجمن برنامه نویسان جهان که اسمش stackoverflow هست هرکسی از هوش مصنوعی استفاده کنه جریمه میشه و پاسخ هاش پاکسازی میشه

یعنی هوش مصنوعی جواب هاش کپی هم و ضایع هست که ربات های انجمن سریع میتونه تشخیص بده جواب برنامه نویسی که دادی از هوش مصنوعی هست و بهت امتیاز منفی میده

هوش مصنوعی قدرت تحلیل و تفکر نداره فقط براساس منابعی که تو اینترنت و جاهای دیگه هست یه جواب سر هم میکنه شاید برای تمرینات ساده ی مدرسه ای خوب باشه ولی هرگز نمیتونه یک پروژه برنامه نویسی حتی در اندازه ی کوچک رو بنویسه چه برسه به اینکه جای برنامه نویسان قوی رو بگیره 

اما سوال بعدیتون درباره ی درآمد:

کاملا بستگی به خودتان داره خیلی از برنامه نویس ها هستند واقعا حرفه ای و سالهاست کار میکنند ولی چون راه و رسم پول درآوردن رو بلد نیستن شاید درآمدی کمی دارن و برعکس برنامه نویسانی هستند که زیاد هم حرفه ای نیستند سابقه ی کمی دارن ولی پروژه های خوبی میگیرن و پول های خوبی کسب میکنند

کلا شش ماه طول میکشه از صفر به سطح خوبی برسید بعدش درآمد زایی دست خودتونه دریایی از درآمد تو برنامه نویسی هست

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

این چه شغلیه و چجوریه؟؟؟ کجا میشه کار کردحقوقش چقده

برنامه نویسی یعنی نوشتن کد و تبدیل کردن اون به اپلیکیشن ، گیم ، سایت و هرچیزی !!! تقریبا هرچیزی که در گوشی و اینترنت و کامپیوتر میبینی توسط برنامه نویسان ساخته میشه و اگه تا حالا یک ریالم خرج اینا کردی میره تو جیب مبارک برنامه نویس ها 

مثلا یه گیم که پرداخت درون برنامه ای داره هر سکه رو میفروشن هزار تومن و توش 200 هزار نفر بازی میکنه صاحبش میلیاردره ! ضرب کنی متوجه میشی

یا مثلا سایتی که ازش خرید انلاین میزنی فروشگاهش رو یه برنامه نویس خلق میکنه 

حقوقش هم از 25 تومن ماهانه بگیر تا 1 میلیارد تومن در ماه

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود