zahraخانومی مدیر عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 11716 عنوان روانی شدم | مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 64 پست بچه هامن ابجی کوچولوی مظلوممو چند روزع ازدست دادم .خودم بزرگش کردم😔😔شب و روز بغلم بودو بوسش میکردم.حالام بجای اشک عین دیوانه هامیخندم همین چن دقیقه پیش درحدی خندیدم ک دلدرد شدم😔😔الانم قراره شب مردم بیان خونمون واسه فاتحه حالامن چ خاکی توسرکنم؟😔😔😔 شیپوی مهربونم خواهرخوشگلم همیشه بیادتم.پتوی قشنگ ک بوتومیده همیشه بغلش میکنم میخوابونمش میدونم خودتم کنارمی ولی نمیبینمت ازخدای بزرگ بخواه ک منم بیام پیشت تنها نمونی دردت بجانوروح اباجی 1403/10/08 | 18:06 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوسیسـبندری۰۰ عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 1743 خیلی خیلی ممنونم😔😔کاش برم پیشش جوجم ازتنهایی میترسه دلمم بشدت براش تنگه بشدددددت فداتشم من...روحش همیشه کنارته ✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا میرسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم میریزد✨
نیلان66 عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 1503 تسلیت میگم خیلی سخته انشالا خدا به خودت وخونواده ت صبر بده .خودمم داداشمو تو شانزده سالگی از دست دادم .خودت چند سالته؟
hershhh عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 213 خیلی خیلی ممنونم😔😔کاش برم پیشش جوجم ازتنهایی میترسه دلمم بشدت براش تنگه بشدددددت خدا رحمتش کنه ...خدا بهتون صبر جمیل عطا کنه.... آدمیزاد جوریه که با هر شرایطی میتونه خودشو وفق بده
daniiki عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 716 واقعا.؟؟برم روانپزشک.؟؟بسیاررررممنون وسپاسگذارم آره عزیزمم ، نه فکر نمیکنم نیاز باشه ، ی مدت دیگه برطرف میشه
zahraخانومی مدیر استارتر عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 11716 اشکام داره میریزه بمیرم برای حالت خواهر خدانکنهههه دورازجونت خدانکنه..اون حالش خوبه ولی ما داغونیم مادرمم بشدت ادم وابسته ایه بشددددت از بد روزگار جوجه کوچولو رو بیشترازهممون دوس داشت.عذاب نبودش عین ابجوش داره رو سروصورتم میریزه درد دارم شیپوی مهربونم خواهرخوشگلم همیشه بیادتم.پتوی قشنگ ک بوتومیده همیشه بغلش میکنم میخوابونمش میدونم خودتم کنارمی ولی نمیبینمت ازخدای بزرگ بخواه ک منم بیام پیشت تنها نمونی دردت بجانوروح اباجی
zahraخانومی مدیر استارتر عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 11716 چن سالش بود ؟ ۱۷تقریبااا😔😔😔 شیپوی مهربونم خواهرخوشگلم همیشه بیادتم.پتوی قشنگ ک بوتومیده همیشه بغلش میکنم میخوابونمش میدونم خودتم کنارمی ولی نمیبینمت ازخدای بزرگ بخواه ک منم بیام پیشت تنها نمونی دردت بجانوروح اباجی
zahraخانومی مدیر استارتر عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 11716 فداتشم من...روحش همیشه کنارته عزیزدلمی خدانکنههه..😔😔کاش من بزرگش نمیکردم شیپوی مهربونم خواهرخوشگلم همیشه بیادتم.پتوی قشنگ ک بوتومیده همیشه بغلش میکنم میخوابونمش میدونم خودتم کنارمی ولی نمیبینمت ازخدای بزرگ بخواه ک منم بیام پیشت تنها نمونی دردت بجانوروح اباجی
zahraخانومی مدیر استارتر عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 11716 تسلیت میگم خیلی سخته انشالا خدا به خودت وخونواده ت صبر بده .خودمم داداشمو تو شانزده سالگی از دست داد ... خیلی متشکرم..روح بزرگمرد کوچیکتون شاد باشه انشالله .من ۱۷سالش بود خودم۳۰ شیپوی مهربونم خواهرخوشگلم همیشه بیادتم.پتوی قشنگ ک بوتومیده همیشه بغلش میکنم میخوابونمش میدونم خودتم کنارمی ولی نمیبینمت ازخدای بزرگ بخواه ک منم بیام پیشت تنها نمونی دردت بجانوروح اباجی
daniiki عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 716 ۱۷تقریبااا😔😔😔 17 سال ، وای عزیزممممممممفک کردم چن ماهش بود 😪😭
سوسیسـبندری۰۰ عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 1743 فداتشم من...روحش همیشه کنارته منم چند ماه پیش داداشم و از دست دادم...دردش کم نمیشه اما ناراحتیت کمتر میشه ✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا میرسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم میریزد✨
zahraخانومی مدیر استارتر عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 11716 خدا رحمتش کنه ...خدا بهتون صبر جمیل عطا کنه.... آدمیزاد جوریه که با هر شرایطی میتونه خودشو وفق بده رحمت به عزیزای سفرکردتون انشالله خیلی خیلی ممنونم..مشکل اینجاس نمیتونم ب این باوربرسم ک رفته یهوپامیشم میرم داخل اتاقارو میگردم میگم نکنه اشتباه کنم شیپوی مهربونم خواهرخوشگلم همیشه بیادتم.پتوی قشنگ ک بوتومیده همیشه بغلش میکنم میخوابونمش میدونم خودتم کنارمی ولی نمیبینمت ازخدای بزرگ بخواه ک منم بیام پیشت تنها نمونی دردت بجانوروح اباجی
zahraخانومی مدیر استارتر عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 11716 آره عزیزمم ، نه فکر نمیکنم نیاز باشه ، ی مدت دیگه برطرف میشه اخه ابروممیره توفامیل فامیلامون ازون حرف درارای عجیب غریبن شیپوی مهربونم خواهرخوشگلم همیشه بیادتم.پتوی قشنگ ک بوتومیده همیشه بغلش میکنم میخوابونمش میدونم خودتم کنارمی ولی نمیبینمت ازخدای بزرگ بخواه ک منم بیام پیشت تنها نمونی دردت بجانوروح اباجی
mamaneeradiin عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 4557 من دختربزرگ خونمنمیشه باکسی حرف نزنم کدوم شهری عزیزم
zahraخانومی مدیر استارتر عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 11716 17 سال ، وای عزیزممممممممفک کردم چن ماهش بود 😪😭 😔😔😔اره ۱۷ساللللللللللل کاش همون بچگی پرمیکشید نکه بزرگش کنم اینطوری شهحالام قهر کرده بدون خداحافظیواینا .بایداول بغلش کنم بوسش کنم از زیرقران ردش کنم بعدبذارم بره شیپوی مهربونم خواهرخوشگلم همیشه بیادتم.پتوی قشنگ ک بوتومیده همیشه بغلش میکنم میخوابونمش میدونم خودتم کنارمی ولی نمیبینمت ازخدای بزرگ بخواه ک منم بیام پیشت تنها نمونی دردت بجانوروح اباجی
گلوبلبلhf عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 287 خدانکنهههه دورازجونت خدانکنه..اون حالش خوبه ولی ما داغونیم مادرمم بشدت ادم وابسته ایه بشددددت از بد ... خدا صبر بده بهتون چه میشه کرد زندگی همینه منم بعد فوت برادرم دیگه زندگی نکردم 😭 آقایون به هیچ وجه درخواست دوستی ندین خسته شدیم از دست شما لااقل بزارید اینجا آسایش داشته باشیم 😤