2777
2789
عنوان

شوهرم میگه حواستو جمع کن مامانم میخواد واست پاپوش درست کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 39 پست
هزار بار تو روشون در اومده،بهش میگن آخر بهت ثابت میکنیم که حرفتی ما درسته ،دیگع نمیتونه بگیرتشون به ...

از اول با ازدواج تون مخالف بودن؟ 

دردش چیه؟ یهو که کینه نمیگیره این زنه یه مشکلی داره

واااای شوهرت میدونه وحساب خانوادشون نمیزاره کف دستشون

هر کاری فکرشو کنی کرده ،جپاب همه حرفا و تهمتاشونو میده 

ولی دیگه نمیتونه خانوادشو بگیره به کتک که 

انقدر بی حیاان که همه چیز ازشون بر میاد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا فکر‌نمیکنن ابروی تورو ببرن ابروی خودشون هم میره . حتی به خودشون و پسرشونم رحم نمیکنن یعنی

نه رحم نمیکنن چون من با شوهرم دوست بودم از اول میگفتن این دختره خرابه نباید باهاش ازدواج کنی،حالا اینهمه سال گذشته هنوز میخوان حرفشونو ثابت کنن چون شوهرم از فامیل دختر نگرفته

چخوب شوهرت پشتته،من ازچارشنبه قهره باهام وبهم تهمت میزنه ومیگه ازچشمم افتادی هی گفتم کاربدی نکن😒حالا منه بدبخت بادوتا بچه کوچیک یه گوشی شکسته که توشارژ کارمیکنه نمیدونم چه غلطی کردم اینستارو هم پاک کرده توگوشیم دیگه داره زیادی بهم فشار میاد نمیدونم چراهی درسته

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
خود ادم درست باش حرف مردم ی ریال

فکرنمیکنم درست باشه،،خودم موردتهمت قرارگرفتم وهمه هم باور می کنن

وهیچ چیزسخت ترازآش نخورده ودهن سوخته نیست

ویران شده راحوصله منت معمار نباشد،ویرانه ماراهمان ویرانه بگذاربماند
فکرنمیکنم درست باشه،،خودم موردتهمت قرارگرفتم وهمه هم باور می کننوهیچ چیزسخت ترازآش نخورده ودهن سوخته ...

دقیقا😢

چخوب شوهرت پشتته،من ازچارشنبه قهره باهام وبهم تهمت میزنه ومیگه ازچشمم افتادی هی گفتم کاربدی نکن😒حال ...

آنقدر پشتم بد گفتن،انقدر بی گناه بودم و حرف بهم زدن دیگه اونم دلش برام میسوزه

آنقدر پشتم بد گفتن،انقدر بی گناه بودم و حرف بهم زدن دیگه اونم دلش برام میسوزه

واس من خودش شکاک وتهمت زن

تو مگه تاپیک بارداری نزده بودی

عزمزمه توجه کن به تاپیکم ببین چی نوشتم

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋