2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم حس ششمم قویه ولی 

اصولا حس شش اینجوری نیست ک شما لباس یه غریبه رو حدس بزنی یعنی حست قوی و درسته 

بلکه باید در مورد موضوعات پیرامون خودمون یا کسایی ک میشناسیم بتونم درست تشخصی بدیم 

منم حس ششمم قویه ولی اصولا حس شش اینجوری نیست ک شما لباس یه غریبه رو حدس بزنی یعنی حست قوی و درسته ب ...

خب اونو درست بگی ینی بقیه موردام درست دیگ مثلا یارو یه تومار برام نوشته بود همرو درست گفتم 

خب اونو درست بگی ینی بقیه موردام درست دیگ مثلا یارو یه تومار برام نوشته بود همرو درست گفتم

نمیدونم من خیلی معتقد به این مدلش نیستم 

چون ادم باید یه جزئیاتی بدونه بعد طبق اون حس ششم تو شرایط های خاص بتونه حدس های درستی بزنی یا چیزی رو ناخوداگاه حس کنه 

بنظر من اینجوریه

نمیدونم من خیلی معتقد به این مدلش نیستم چون ادم باید یه جزئیاتی بدونه بعد طبق اون حس ششم تو شرایط ها ...

خب یارو میاد ی چیزایی تعریف میکنه خیلی دوستم دار ولی بهم بی توجه خب تو ک بیای با حرف اون پیش بری میای ی چیز سطحی میگی ار دوست دار واقعا بخواطر کارش سرش شلوغه نمیتونه بهت توجه کنه درحالی که خود اون طرف نمیدونه و شاید پسره داره با رفتاراش گولش میزنه باید واقعیتو بدون اینکه چیزی بدونی حس کنی