2777
2789
عنوان

مهاجرت به چین یا کشورهای عربی همسایه شرایطش رو میدونین بگین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 87 پست
من واقعا عمرم تو اداره دولتی هدر رفت و فقط پیر شدم الان فقط میخوام تطرتون بدونم با این شرایطی که گفت ...

اگه پول دارید برید خب اون وقتی که شما بخایی بزاری درس بخونی دوباره پیاده هم روزی چهار ساعت برید می‌رسی آمریکا 

اگر انقد خوشبخت هستید خونه ای دارید تو ایران ماشینی دارید و دوستانش دارید نرید اگر نه برید من نمیدونم شما چقدر پول دارید و شرایط چطوره ک چیزی بگم 

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

البته هنینطوره ......خوب من هرچی تلاش کردم خانوادم با بی فرهنگی و بی سیاستی نابود کردند و زمینه ازدو ...

جرفات خیلی متینه کاش تو مخ بعضی دخترا هم میرفت حالا تو این شرایط ازدواج نکنیم هیچی نمیشه من ازدواج میکنم که یک مرد کنارم باشه زندگی با یه خودخواه پرتوقع اصلا لذت بخش نیست

#غزه خوندن این تاپیک ده دقیقه بیشتر وقتت رو نمیگیره https://www.ninisite.com/discussion/topic/12808447/طب-سنتی-چیه                         خدا شفا رو توی گیاهان زیادی گذاشته من بعد از اینکه گیر یه دکتر بی وجدان پولی افتادم این تاپیک رو زدم امیدوارم همیشه سلامت باشید❤️❤️❤️❤️❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه پول دارید برید خب اون وقتی که شما بخایی بزاری درس بخونی دوباره پیاده هم روزی چهار ساعت برید می‌ر ...

گفتم مرفه هستم تو ایران ولی تنهایی و و اینکه ازدواج عاشقانه  برای من یه ارمان بود ...مثل یه دستاورد که هیچی جاش رو نمیتونه بگیره و محقق نمیشه هیچ وقت بفرض من فرد مناسبی رو ملاقات کردم ...پدرم رو قایم کنم .؟یک مرد خسبس بداخلاق با تفکرات عهد بوقی و بسیار بی محبت ....مشکل من ریشه ای و بیشتر  تنفر از خانواده ای که منو بدنیا اوردند و رها کردند 

گفتم مرفه هستم تو ایران ولی تنهایی و و اینکه ازدواج عاشقانه برای من یه ارمان بود ...مثل یه دستاورد ...

برید شهر های بزرگتر شهرتون عوض کنید مهاجرت داستان زیاد داره اگه پول دارید برا انگلستان اقدام کنید 

اگر اون فرد واقعاً فرد مناسبی باشه به وضعیت پدر شما نگاه نمیکنه.

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

جرفات خیلی متینه کاش تو مخ بعضی دخترا هم میرفت حالا تو این شرایط ازدواج نکنیم هیچی نمیشه من ازدواج م ...

دقیقا  خیلی حرفا رو نمیتونم بگم به اندازه موهای سرم مردها و پسرها رو دیدم که ازدواج براشون فقط یک معامله هست که دو سر داره یا منفعت طلبانه اونم از نوع پدر زن بسیار پولدار یا خوشگلی افسانه ای خانم که کمبود و حقارتهای اقا رو بپوشونه و غیر از این دو مورد زندگیها اصلا رصایت بخش نیست صرفا زندگی میکنند همین 

برید شهر های بزرگتر شهرتون عوض کنید مهاجرت داستان زیاد داره اگه پول دارید برا انگلستان اقدام کنید اگ ...

نمیدونم  ذهنم اشفته است اولش،میگفتم نه  اینجوری نیست خودم تسلی میدادم الان تو مرحله پذیرش خیلی خیلی سخته بعدش دیگه پذیرفتی و فقط میخوای کسی رو نبینی و ارتباطتت قطع کنی ولی نمیشه بعدش دیگه نیازهات فرق کرده و حقوق کارمندی از هر لحاظ شما رو راصی نمیکنه ......بازم ممنونم از راهنماییتون دوست عزیز

نمیدونم ذهنم اشفته است اولش،میگفتم نه اینجوری نیست خودم تسلی میدادم الان تو مرحله پذیرش خیلی خیلی ...

به نظر من اگه ترک هستید ی سر برید آنکارا و ازمیر هم با شرایط مهاجرت بهتر آشنا میشید چطور برید هم بیشتر میتونید فکر کنید

نمیدونم ذهنم اشفته است اولش،میگفتم نه اینجوری نیست خودم تسلی میدادم الان تو مرحله پذیرش خیلی خیلی ...

نه هزینه زیادی لازم هست نه چیزی سمت ایرانی های استانبول اصلا نرید همه کلاه بردارن خواهش میکنم

من قیافه برام اهمیت کمی داشت ولی خوب کاملا مشخص بود که انگار یه لیست از دخترای کازمند دولت نوشتن ب ...

میدونی انگار مردا لذتی توی تکیه گاه بودن نمیبینن  ،، برای همین همش خانوادم خانوادم میکنن یا خیانت میکنن نمیدونن اگه تکیه گاه زن باشن زن بهش اقتدار میده ،، و احساس توانایی میکنه 

#غزه خوندن این تاپیک ده دقیقه بیشتر وقتت رو نمیگیره https://www.ninisite.com/discussion/topic/12808447/طب-سنتی-چیه                         خدا شفا رو توی گیاهان زیادی گذاشته من بعد از اینکه گیر یه دکتر بی وجدان پولی افتادم این تاپیک رو زدم امیدوارم همیشه سلامت باشید❤️❤️❤️❤️❤️

به نظر من اگه ترک هستید ی سر برید آنکارا و ازمیر هم با شرایط مهاجرت بهتر آشنا میشید چطور برید هم بیش ...

میتونم بپرسم چرا آنکارا یا ازمیر؟!

آنکارا دزد زیاد داره! اینطور که میگی بنظر میاد شما وقتی داشتی مهاجرت با پناهندگی میرفتی خیلی چیزها بلد نبودی. همین آدم رو وسوسه می‌کنه راه خودش رو به طریق دیگه امتحان کنه برا مهاجرت

خرید اینترنتی اینهنگ: https://enahang.ir

من الان ایران هستم ولی خب خیلی مسیر هارو رفتم اگر چین راحت بود افغان ها میرفتن چین نه ایران به علاوه ...

ببین حرفت درسته ها، ولی رسانه بلژیک خیلی ایرانی ستیزه.

بعد در مورد دیکتاتوری چین بگم که فکر نکنم در عمل آنچه تو میگی درست باشه! من هر چند وقت وضع جاهای مختلفش رو از جنبه های متفاوت بررسی میکنم و واقعا برتری اوضاع نسبت به خودمون تویش زیاد میبینم.

خرید اینترنتی اینهنگ: https://enahang.ir