2777
2789

ی اقایی ابروم برده پیش همه گفته من زن بدکاره هستم در صورتیکه ک از ی نوزاد هم پاکترم

کاربری سوممه انشااالله ک دیگه تعلیق نشم،با دل پاکتون محتاج دعاتونم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شکایت کن پدرشو درمیارن

گردن نمیگیره  پیش چند نفر گفته ک متثل خودشن کاش حداقل ب شوهرم میگفتم ک این دارع راجبم حرف میزنه اما نگفتم

گردن نمیگیره پیش چند نفر گفته ک متثل خودشن کاش حداقل ب شوهرم میگفتم ک این دارع راجبم حرف میزنه اما ...

نگی ی وقت میکشتش خونش میفته گردنت

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
مگه دیگران نمیشناسنت؟اگه درست زندگی کردی ب خاطر حرف یه ادم از خدا بی خبر ک قضاوتت نمیکنندر ضمن نگران ...

چون ارایش میکردم و تنها بیرون میرفتم پشت سرم حرف در اوردن،چون قشنگ نیستم ارایش میکردم یکم اعتماد بنفس بگیرم

خوب علتش چی بوده که حرف اون رو باور کردن شبهه ای درست شده چی شد

تنها میرفتم بیرون ارایشم میکردم چون زیاد قشنگ نیستم یکم اعتماد بنفس بگیرم اون با چشم خودم دیدم کچند بار راجبم حرف زد و یجوری نگام میکردن ،بخاطرش وسواس گرفتم و میگرن عصبی ،پس خدا کجاس

چون ارایش میکردم و تنها بیرون میرفتم پشت سرم حرف در اوردن،چون قشنگ نیستم ارایش میکردم یکم اعتماد بنف ...

خب رفتار نامناسبی ک نداشتی داشتی؟؟؟

با ارایش ک نمیشه کسی رو قضاوت کنیم

منم ارایش میکنم

مردم هم حقیقت رو میدونن و میشاسن چ شخصینی داری 

پس نگران نباش و بسپار ب خدا