میزوصندلی مدیر عضویت: 1400/05/19 تعداد پست: 94 عنوان با این قیمتای نجومی و تورم | مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 19 پست ب نظرتون جشن عروسی گرفتن عاقلانس؟ حتی با ۲۰۰ ۳۰۰ نفر هم کلی هزینه درمیادیا فرمالیته و شامی به اقوام درجه یک هرچه درجُستن آنی،آنی🍃🌻(بالاخره منم بعداز۴سال کاربری جدید زدم😂دلم همیشه این روزو میخواست🤭) 1403/10/08 | 16:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
كلئوپاترا٦٠ عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 24694 فرمالیته منظورم اون عکسو فیلما اسپرت نبود همین ک لباس عروس داماد بپوشیم و کلیپ و عکس و درنهایت شام ... دوست من یک عروسی خیلی شیک گرفت با هشتاد تا مهمون و جالب اینکه فامیل هم دعوت نکرد فقط دوستاشونو گفتن
میزوصندلی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/19 تعداد پست: 94 خب به نظر تو شام دادن به فامیلی که برای تو و عروسیت به اندازه هزینه مالیدن مواد شیمیایی به صورتش ارز ... ن اصلا چون میدونیم جمع نمیشه کلی امحرف مفت میزنن آخرش مردم من اصن دلممیخاد با صدنفر خودمونی و درجه یک جشن بگیرم هرچه درجُستن آنی،آنی🍃🌻(بالاخره منم بعداز۴سال کاربری جدید زدم😂دلم همیشه این روزو میخواست🤭)
میزوصندلی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/19 تعداد پست: 94 دوست من یک عروسی خیلی شیک گرفت با هشتاد تا مهمون و جالب اینکه فامیل هم دعوت نکرد فقط دوستاشونو گفتن آااا منم همچین چیزی دوس دارم نفرات کم و جشن شیک که عکسا فیلماهم شیک بشن تا اینکه ۳۰۰ نفر صدا کنیم و جای متوسط ادم جشن بگیره تهشم هزینه در نیاد هرچه درجُستن آنی،آنی🍃🌻(بالاخره منم بعداز۴سال کاربری جدید زدم😂دلم همیشه این روزو میخواست🤭)
matinam1386 عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 216 ن اصلا چون میدونیم جمع نمیشه کلی امحرف مفت میزنن آخرش مردم من اصن دلممیخاد با صدنفر خودمونی و درج ... اون کاری که پشتش منطق داره رو انجام بده. چون هرکسی که راه منطق رو پیش بگیره، هم تو این دنیا و هم تو ابدیت کمترین ضرر رو میبینه.یه دفعه عروسی تموم شد ۵۰ تومن پول شام عروسی بدهکار شدی.😂😂 ۱۷ ساله، از ناکجاآباد.
میزوصندلی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/19 تعداد پست: 94 اون کاری که پشتش منطق داره رو انجام بده. چون هرکسی که راه منطق رو پیش بگیره، هم تو این دنیا و هم تو ... اره واقعا ممنون👌🏻 هرچه درجُستن آنی،آنی🍃🌻(بالاخره منم بعداز۴سال کاربری جدید زدم😂دلم همیشه این روزو میخواست🤭)