2777
2789
عنوان

ژل لب و گونه

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 48 پست
وای امپول بی حسی که نمیشه زد🤣🤣🤣چون باعث ورم میشه اونوقت لبت بد میشه خوشگلی دردسر داره باید تحمل ک ...

میرم اگه خیلی اذیت شدم ترمیم نمیرم😁البته برا رژم هم گفتم ترمیم نمیام آخرشم رفتم😂 اره بنظرم دردش تموم میشه مهم اون خوشکل شدنه هس☺️

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
میرم اگه خیلی اذیت شدم ترمیم نمیرم😁البته برا رژم هم گفتم ترمیم نمیام آخرشم رفتم😂 اره بنظرم دردش تم ...

انشاالله اصلا دردت نگیره

زیبا هستی ،زیباتر میشی عزیزم

از حالا مبارکت باشه😘❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انشاالله اصلا دردت نگیرهزیبا هستی ،زیباتر میشی عزیزماز حالا مبارکت باشه😘❤️

خداکنههههه🤕🥲

فدات😚

ممنون که وقت گذاشتی عزیزم😘🤗🙏

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
خب پس یه ۵ سی سی بگیراضافه میمونه همونو برا ترمیم استفاده میکنی

بنظرت رو بهتر شدن پوست اثری میذاره؟ من منافذ و اسکار دارم برا همون میخوام تزریق کنم که صورت یکم حالت لیفت شدن هم پیدا میکنه

البته میدونم 1 سیسی کمه ولی بمرور اگه موثر باشه تمدید میکنم

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم