2777
2789
عنوان

با دختری که شوهر کرده و پز میده باید چیکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 67 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم. ماهم ازاینجور تحفه ها زیاد تو فامیلمون داریم.. جالب اینه وضع مالیشون بسیار از ما پایین تره ولی بازم سعی میکنن فخر بفروشن..بافخر فروشی انرژی خواری میکنن.. اما اینو بدون ادمای این مدلی اصلا ارامش ندارن و بیشتر قابل ترحمن تا قابل رقابت. بهشون ب عنوان یک بیمار نگاه کن. من خودمم اوایل خاستم رقابت کنم اما دیدم کو تا اون بمن برسه. درکنار فخرفروشی حسادتهای واضحش رو هم میدیدم.اما حس کردم اگ وارد رقابت باهاش بشم ،باید بشم یکی هم سطح این ادم.. واین کار از من برنمیومد... اون پولی ک خرج چیزای چرت و پرت میکنه من جمع میکنم وباهاش چیزی میخرم ک وقتی میبینه تامرز سکته میره واین براش کافیه.. و چون میدونم حسادت هم میکنه گاهی دستکاری روانیش میکنم و از حرص خوردنش لذت میبرم.. واینکه ب شدت ازش فاصله گرفتم چون بعد دیدن ادمای این مدلی انرژیم ب شدت افت میکنه. فرکانس پایینی دارن و واقعا بسیار بسیار حرکات و رفتار و طرز فکر سطحی دارن .بهترین کار بی محلی بهشون هست. و سکوت کنارشون.. اگر حس کردی داره راجب چیزی فخر میفروشه بحثو عوض کن و طوری باش ک انگار اون مسئله اهمیتی برات نداره اما اونقدری باهوش باش ک وارد رقابت باهاش نشی... چون تورو از اهداف واقعیت دور میکنه و ب جز هدررفت پول.. ذهنت درگیر چیزی میشه ک انتها و برنده ای نداره اگرم برنده باشی ب خرجی کمیکنی و انرژی ک میزاری نمیارزه

عزیزم. ماهم ازاینجور تحفه ها زیاد تو فامیلمون داریم.. جالب اینه وضع مالیشون بسیار از ما پایین تره ول ...

اخ دقیقاااا همینطوره 

مرسی که گفتین و درکم کردین 

میخوام دیگه رهاش کنم و رو خودم تمرکز کنم خسته شدم دیگه نمی ارزه توانشو ندارم نه جسمی نه روحی نه مالی 

من سالی یه بار هم حتی نمیبینمش ولی بلخره زنگ و پیام هست تو اینستا هم هست اگه لایکش نکنم و تبریک نگم میگن حسودی کرده اینو چیکار کنم؟! 

اخ دقیقاااا همینطوره مرسی که گفتین و درکم کردین میخوام دیگه رهاش کنم و رو خودم تمرکز کنم خسته شدم د ...

بگن..اینقد درگیر افکار مردم نباش.. طرف پیجمو ازم خاست من ندادم.. پیچوندمش. فقط تو واتساپ دارمش ک اونم ی لایک خرجشه.. بهشم تو جمع رو نمیدم.. یه چند بارم تو گروه قهوه ایش کردم میدونه نمیتونه بامن کل بندازه.. کلا این ادما مث سکه های پول خردن هارت و پورت دارن ولی ارزش نه.. بهش رو نده..