2777
2789

من ۲۷سالمه حقوق خوندم ب دلیل اعتیاد شوهرم ب قرص و تریاک و سیگار و بیکاریش اومدم خونه بابام

کلا اذیتمم‌میکرد با توهین و خوابیدن زیادش و شب نخوابیاش..

رفت و امدم با کسی نداشتیم چون همه رو از خودش رونده

منم اصلا بچه دار نشدم چون میدونستم اخرش چیه 

الانم دوهفتس اومدم خونه بابامم

و پول و کار هم ندارم و فقط دارم درس میخونم و آزمون وکالت بدم سال اینده 

باباش اومد دنبالم بابام نزاشت درو واسش باز کنیم 

گفت بزارید بره کلا کاری از اول ب بچش نداشته الانم بره گمشه

بنظرتون من چکارکنم؟؟؟؟

از لحاظ قیافه هم تو سطح بالایی قرار دارم بخدا تعریف نیست همه بهم میگن همیشه 

از اول ما نمیدونستیم اینا اینجورین 

داداشاش زن بچه دار صیغه میکنن همشون

خواهرشم متاسفانه اخلاقش زیاد....

مادرش و پدرش طلاق گرفتن 

الانم پدرش و زن باباش هی دارن بهم زنگ میزنن منم جوابشون اصلا نمیدم سختمه کلا 

خونه بابامم رفاه کافی ندارم ک بتونم راحت درسمو بخونم و یه خونه شلوغه...

یه ترسی از طلاق دارم و افسوس تموم وسایل خونم ک با عشق و سلیقه خریده بودم و الان خونه بابام مث اونجا امکانات نداره و من ب اونجا عادت داشتم💔💔💔💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از طلاق میترسی؟ شوهرت معتاده فکر کنم هنوز عمق فاجعه زندگی با معتاد و درک نکردی 

اصلا کاری به اخلاقای خانوادش هم نداشته باش اعتیاد خود شوهرت به اندازه کافی دلیل محکمی برای طلاق هست

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

سریع طلاق بگیر خونه بابا هرچقدم شلوغ باشه بازم شرف داره به خونه مرد معتاد یهو یچی میکشه نصف شب خفت میکنه یا یهو حاملت میکنع دیگ نمیتونی جدا شی یا یوقت نزاره بری ازمون بدی از طلاق نترس هرکی تو فامیل ما طلاق گرف نهایت تا دوسال بعدش ازدواج کرد

سریع طلاق بگیر خونه بابا هرچقدم شلوغ باشه بازم شرف داره به خونه مرد معتاد یهو یچی میکشه نصف شب خفت م ...

پس چرا خواهر بیچاره من ازدواج نمیکنه خیلی وقته طلاق گرفته هیشکی نیس

ترست از طلاق دقیقا برا چیه😐

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

اگه میدونی ترک میکنه کمکش کن درغیراینصورت ادامه نده چون چندسال بعد یک آدم مریض بابچه بغل برمیگردی ..ازهیچی نترس طلاق خیلی وقتاخوبه 

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.