جاریم سه ساله ازدواج کرده تو این مدت با خواهرشوهر و مادرشوهرم دعوا های بدی کرده جوری که بهشون گفته ج ن د ه پولی ها
آخرین بار هم دو ماه پیش با شوهرش دعوا کرده بود زنگ زده بود به مأمور گفته بود شوهرم و مادرشوهرم منو کتک زدن بیرون کردن میخوان جهیزیه منو ببرن بفروشن درحالی که مادرشوهرم کاره ای نبوده ، حالا از اون موقع قطع رابطه هستن ، دیشب رفتیم عیادت شوهر ِ خواهرشوهرم ، اونجا اون یکی خواهرشوهرم یهو گفت دلم برای فلانی( برادرزادش) تنگ شده و زنگ زد به پسر برادرشوهرم که یکسال و نیمشه ، چندین دقیقه هی قربون صدقش میرفت دختر منم نشسته بود پیشم داشت نگاش میکرد 😔 دخترم رفت تو اتاق با بچه های اونا بازی کنه بهش کم محلی کردن اومد نشست پیشم دوباره ، هیچوقت یادم نمیاد به دختر من زنگ زده باشن باهاش حرف زده باشن چه الان چه وقتی بچه بود ، دیشب به شوهرم گفتم کاش یه ذره شعور تو وجود خانوادت بود به دختر منم محل میدادن بچه ها گناهی ندارن دلشون میشکنه ، در من به روی همه بازه ولی نمیدونم چه هیزم تری بهشون فروختم که اینجوری میکنن ، جاریم محل سگ بهشون نمیده برای بچش لباس میخرن از برادرشوهرم میفرستن براش ولی انگار من دخترمو از خونه بابام آوردم 😔
دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمیتونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶🌫️
یادم نمیاد ی بار خانواده شوهر من ی کیک دست بچه من داده باشن یا بغلش کرده باشن حتی بچم دنیا اومد نیومدن الانم مث سگ تو این بیمارستان اون بیمارستانن منم محل نمیدم ب چ س بچت انقد محبت ب بچت کن که محبت اینا پیشش هیچ باشه
وقتی میری خونه اینا نبر دخترتو بزار ارزو دیدن بچه ات ب دلشون بمونه تا قیام قیامت
یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
شاید بعضی ها بگن عیبی نداره.... ولی من بچه گیم یادمه که میرفتم خونه مادربزرگم با دختر عموم بازی کنم... عمه ام برلی دختر عموم جلوی من محبت بیشتری میکردن وبیشتر هدیه میخریدن ـ.... کلن بچه های عموم رو بیشتر دوست دارن... الان خیلی برام مهم نیست 🚶♀️🚶♀️😐
روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺