2777
2789
عنوان

خاهرم با یک پسر هیفده ساله رل زده

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 32 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من بهش گفتم اونقدر رو اون حساب باز نکن رو اون بچه سال بعد خیلی قشنگ فحش میده و عصبی میشه

خودش میفهمه ناراحت نباش

تو چند سالته؟

اول خدا رو یافتم بعد خودم و بعد زندگی را💙❤💓فردا ترسناک نیست از نبود آدما نترس خدا میدونه کی رو جای کی بذاره😍

اره خبر دارن میگن به خاهرم سن مهم نیست

خب اگر واقعا همه شرایط پسره خوبه بزارید بلوغ پسره ک تموم شد بیاد جلو😂😂😂

ببخشید میخندم ولی یکم عجیبه

تا حداقل ۴ سال دیگه حرف ازدواج نباشه اصلا

آقایی بعد مدرسه به خواهرت پیام میده 

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                      ❤️همون طور که حر به امام زمانش امام حسین رو زد و ما امید نشد بهت رو زدم امام زمانم....ناامیدم نکن❤️                                                                          

یکم بزرگ تر بشه زیاد به چشم نمیاد مثلاً دختر ۲۵ساله پسر۲۱ساله

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                      ❤️همون طور که حر به امام زمانش امام حسین رو زد و ما امید نشد بهت رو زدم امام زمانم....ناامیدم نکن❤️                                                                          

ترک تحصیل کرده دیپلم نداره زبونشم خیلی کم میگیره

خوشگله پولداره چیه خواهرت دلبستش شده؟